4

Müür juhib keskkonnaameti siinset järelevalvebürood

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Jaanus Müür. Foto: Arvo Tarmula
Jaanus Müür. Foto: Arvo Tarmula

Keskkonnainspektsiooni Läänemaa büroo endine juht Jaanus Müür, kes läinud aasta septembris läks Tallinna koordineerima keskkonnaameti ja -inspektsiooni ühendamist, on nüüd tagasi Haapsalus. Müür juhib veebruari algusest keskkonnaameti Läänemaa järelevalvebürood.

Keskkonnaamet ja -inspektsioon ühinesid selle aasta alguses ja ühendamet läks regionaalselt juhtimiselt üle valdkondlikule juhtimisele. Keskkonnaameti Lääne regiooni endine juht Sulev Vare juhib nüüd aga kliima- ja välisõhu bürood.

Senine keskkonnainspektsioon on nüüd keskkonnaameti järelevalvebüroo. „Teemasid tuleb juurde, aga suures osas jääb töö samaks,” ütles Müür.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
häbi
häbi

siiani pole suudetud helikopterit muretseda

Seda et
Seda et

No ja siis, noh juhib ja edasi? Mille jaoks reklaami tehakse?

Jäme paralepa kunn
Jäme paralepa kunn

Tore. Mingu tehku kalakülas ka ring peale, siis näeb kuhu torud jooksevad. Magu kuramuse india kus sitatoru merre paneb.

Jaanus
Jaanus

Kõik muudkui juhivad. Aga kes kalavargaid püüab?

wpDiscuz