Kullamaa koolis tuleb tordioksjon

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kullamaa keskkool korraldab 15. veebruaril kooliõuel tordioksjoni, kus enampakkumisel müüakse maha vähemalt tosin torti.

Kullamaa kooli huvijuht Pirja Laanemets ütles, et tordi paneb välja iga klass, nii et 12 torti on kindel, aga mõnikord tuleb ka väljastpoolt lisa – näiteks tulevad oma tortidega enampakkumisele õpetajad. Iga klass ka ostab oksjonilt tordi. „Mõni tahab iseenda torti tagasi osta,” ütles Laanemets. Oksjonist võtavad tihtipeale osa ka ümbruskonna elanikud. Tortide alghind – see on kõikidel ühesugune – pole veel kokku lepitud.

Lõpphinnaks kujuneb tavaliselt 15–20 eurot.

Tordioksjonid on Kullamaa kooli traditsioon, seekordne on juba kümnes. Oksjoni tulu läheb heategevuseks. Seekord annetatakse see MTÜ-le Gabrieli Loomade Elu – see on enamjaolt kasside, aga ka teiste loomade varjupaik.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Oh, jummel küll.
Oh, jummel küll.

Koolis tordi oksjon???? Sellised suure viiruse ajal???? Kas targemat teha pole????

Kodanik
Kodanik

Oksjon toimub õues, mitte ruumis sees. Keelame ehk kelgutamise ja uisutamise ka ära?

wpDiscuz