Kullamaa kool kogus tantsu ja lauluga klaveriraha

Andra Kirna

andra@le.ee

Foto: Andra Kirna
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 16

 

Neljanda Kullamaa keskkooli tuluõhtuga „Tantsud ja laulud tähtedega“, mida esimest korda korraldas kooli enda õpilane, koguti koolile digiklaveri ostuks üle 1000 euro.

„„Tantsud ja laulud tähtedega“ oli viimati nii ammu, sellepärast tahtsin seda oma praktiliseks tööks teha,“ ütles tuluõhtu korraldaja, Kullamaa kooli 11. klassi õpetaja Getter Tõnstrem. Tema juhendaja oli kooli õppe- ja arendusjuht ning ühtlasi rahvatantsurühmade juhendaja Riina Gilden.

Muude korralduslike küsimuste kõrval oli Tõnstremi ülesanne kohale kutsuda žürii, kes laulu-tantsu hindaks. Tema palvega osaleda nõustusid Eesti tantsija ja tantsuõpetaja Marko Kiigajaan, laulja ja koorijuht Veronika Portsmuth, laulja Birgit Sarrap, Lääne-Nigula vallavolikogu liige, peo- ja rahvatantsija Neeme Suur ning muusik Frederik Mustonen esinejanimega boipepperoni. Õhtujuhiks kutsus Tõnstrem Juss Haasma, kes on isegi tantsusaates kaasa teinud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kuhu
5 kuud tagasi

me jöudnud oleme…

Hahaha
5 kuud tagasi

Õpilane, kes on samal ajal ka 11. klassi õpetaja. Vot see on tase!