Keskkonnaameti Läänemaa juht lahkus ametist

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Jaanus Müür. Foto: Arvo Tarmula
Jaanus Müür. Foto: Arvo Tarmula

Neli aastat keskkonnaameti Läänemaa bürood juhtinud Jaanus Müüri viimane tööpäev oli reedel, tulevast esmaspäevast asub ta juhtima kaitseliidu valveteenistuse jaoskonda.

Müür ütles reedel Lääne Elule, et kandideeris ja osutus valituks.

Keskkonnaameti Läänemaa bürood hakkab esmaspäevast juhtima senine büroo juhtivinspektor Liina Simpson. Amet pole talle võõras. Simpson juhtis Läänemaa bürood ka ajal, kui Müür koordineeris keskkonnaameti ja -inspektsiooni liitmist, ning on Müüri vajadusel ka muul ajal asendanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments