Lääne Elu paberleht neljapäeval, 21. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Promenaadi hotell sulgeb uksed

Haapsalu Promenaadi hotell sulgeb 15. veebruarist uksed ja kuus lepingulist töötajat jääb tööta. „Kui hotell on miinuses, siis pole seda mõtet pidada,” ütles hotelli juht Signe Unt.

Päästjate töö ei taha lõppeda

Kuigi tuleõnnetusi jääb Läänemaal järjest vähemaks, pole päästjatel töö otsa lõppenud – iga aastaga tuleb juurde muid juhtumeid, kus vajatakse abi.

Raivo Järvi ja „Kärbeste jumal”

Sel aastal on lisaks klassikutele ja ajaviitekirjandusele saanud populaarseks lugemismaterjaliks raamatud investeerimisest ja säästmisest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postimees
3 aastat tagasi

Millal lahingutegevus algab?
Neeme Suur endise õhudessantväelasena juhib rünnakrühma?

anonüümne
3 aastat tagasi

Täiesti sõjatu olukord,mis juba otsustatud Lääne-Nigulas.

Enriko
3 aastat tagasi
Reply to  anonüümne

Kui Enefit otsustab, et tuleb sõda, siis ka tuleb. Teeb rahvale sama, mis Piibeleht Westmannile Westmanni raha eest (st. jaksab riigi raha toel tõhusamalt kohut käia kui vaene vald). Tänapäeval pole miski välistatud ja rahva arvamist keegi ei küsigi. Või kui küsib, siis ainult ette teadaoleva ‘õige’ vastuse korral. Muudel juhtudel läheb nagu Sõnajalgade tuulepargi või abielu-mõiste referendumiga.