Haapsalus toimuvad tüdrukute jalgpallitrennid

Ulrika Tülp veab tüdrukute jalgpallitrenni. Arvo Tarmula

Ulrika Tülp veab tüdrukute jalgpallitrenni. Arvo Tarmula

Haapsalu jalgpallur ja linnaalgkooli kehalise kasvatuse õpetaja Ulrika Tülp alustas tüdrukute jalgpallitreenigutega, mida seni Läänemaal ei olnud.

Tülpi juures harjutab kümmekond 1.–5. klassi tüdrukut. Esimesed jtrennid toimusid juba suvel ning tasapisi on tüdrukute huvi jalgpalli vastu kasvanud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Haapsalust.
3 aastat tagasi

Lasteaias küll ei soovi tüdrukud jalgpallitrennis käija. Lasteaias on jalgpallitrenn veel kohapeal, mis on ju eriti mugav vanematele. Maksavad ainult osalustasu ja trenni toimub peale lõunapuhkust. Läbi aastate on ikka mõned kirja pandud, kuid jätavad suht kiiresti pooleli. Millegipärast soovivad tüdrukud ikka balettitrenni minna, pilliringis osaleda, ujumistrennis käija.

pole midagi sellest
3 aastat tagasi
Reply to  Haapsalust.

Lasteaialapsed ja algklasside õpilasedki jätavad väga tihti tenne pooleli. Igasuguseid trenne, nad pole endale veel sobivat leidnud ja tahavad katsetada peaaegu igasugust.

jalkahull
3 aastat tagasi
Reply to  Haapsalust.

Lapsevanem võiks ikka enne õigekeelsuse selgeks teha – käija, käija ja nii mitu korda. Mis puutub aga trennis käimisest, siis kõik algab juhendajast-treenerist. Viimase teadmistest ja oskustest sõltub väga palju, kuidas lapsi treeningute juures hoida.