Lääne Malevlane: Lääne maleva noorte kotkaste malevapealik on Raigo Õiglas

Lääne Elu

info@le.ee

Noorte kotkaste peavanem Silver Tamm (vasakul) andmas lippu üle Lääne maleva noorte kotkaste malevapealikule Raigo Õiglasele. Foto kaitseliidu Lääne maleva Facebook

Raigo Õiglas on noorte kotkaste organisatsioonis toimetanud juba seitse aastat. Sellest aastast on ta noorte kotkaste Lääne maleva malevapealik. Raigo on kolme rühma pealik, kus tegutseb kokku eri vanuses 20 poissi.

Raigo on pigem praktik kui teoreetik, talle meeldib teha metsalaagreid ning mõelda välja tegevusi õues ja põnevaid takistusradu. Tal on alati huvitavad ideed, mille teostamiseks on tal kõik lõpuni välja mõeldud ning ta teab, kelle poole eri küsimustega pöörduda. Raigo üks parimaid omadusi on noorte ja samuti teiste juhtide märkamine, nendega suhtlemine ja vajadusel ka lohutamine. Oma rühma tegemiste juures ei vaata ta kunagi niisama pealt, vaid teeb kõi asju poistega kaasa, samal ajal juhendades, aga mitte kunagi ette ära tehes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments