LOETUIMAD LOOD 2020: Swedbanki automaatides lõppes sularaha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Swedbanki kontori automaadid on sularahast tühjad, sest nende täitmisega pole pensionipäeva järel hakkama saadud. Foto: Urmas Lauri
Swedbanki kontori automaadid on sularahast tühjad, sest nende täitmisega pole pensionipäeva järel hakkama saadud. Foto: Urmas Lauri

Lääne Elu avaldab 2020. aastal veebis enim loetud lood.

6. märtsil kirjutas Lääne Elu, et sama päeva pärastlõunal oli Swedbanki Haapsalu kontori lähistel palju pahaseid, kes ei saanud pangast sularaha kätte, sest automaadid olid rahast tühjad. Kl 16.38 teatas Swedbank, et nüüd on sularahaautomaadid taas täidetud.

„Kuidas see võimalik on!” lausus kontori eesruumis asuvast automaadist sularaha sooviv naine. “Seal taga ka ei tööta,” osutas naine vanalinna suunas.

Kontorist soovitati tal minna näiteks Uuemõisa Konsumisse, sest sealses automaadis võib veel sularaha olla. Naine, kes jätnud kauba pisikesse poodi maksmist ootama, rehkendas, et paarieurose ostu tarvis pole tal mõtet nii pikka sõitu ette võtta.

„Mina käisin kontrollimas arve seisu,” ütles vanem naisterahvas, kes kontori eesruumis teise automaadi taga toimetanud oli. „Aga jah, automaat ütles, et raha ei ole.”

Swewdbanki kontoris spontaanselt tekkinud vestlusringis tõdeti, et kõrval asva SEB-panga kontoris pandi üldse automaat kinni.

Tänaseks olevat Swedbanki automaatide sularahaga täitmine küll tellitud, kuid raha sai automaatidest otsa enne, kui täitmisega toime tuldi. Eile oli pensionipäev, kuid seekord on sularaha millegi pärast tavalisest rohkem vaja.

„Õhtuks peaks see lahenema,” öeldi Lääne Elule klienditoe telefonilt. „Homme peaks sularaha kindlasti olema.”

„Haapsalu esinduses asuvates sularahaautomaatides tõusis sularaha väljavõtmise tehingute arv tavapärasest kõrgemaks, mistõttu masinates sai sularaha otsa enne, kui meie väline partner jõudis nad uuesti täita,” ütles Swedbanki Haapsalu kontori juht Katrin Meriloo täna kell 16.10. „Lähima kahekümne minuti jooksul saab olukord lahendatud. Lähim Swedbanki sularahaautomaat, mida seni sularaha väljavõtmiseks kasutada saab asub aadressil Karja 25, Haapsalu. Vabandame klientide ees võimalike tekkinud ebamugavuste pärast.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments