Ranna rantšo rott sai filmirolli

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Filmis olev rott. Foto: Ande Arula
Filmis olev rott. Foto: Ande Arula

Kõmsil asuva Ranna rantšo rott Richard lööb kaasa Indrek Hargla „Apteeker Melchiori” järgi vändatud keskaegses krimitriloogias, mille režissöör on Elmo Nüganen.

Võttegrupp otsis rotti, aga pakuti vaid halle ja kirjusid. „Pruuni, mis näeks ehe välja, ei leitud,” ütles Ranna rantšo perenaine Ande Arula.

Pruuni roti ostis Arula viie euro eest ühelt maopidajalt, sest millegipärast põlgas madu talle eineks pakutud loomakese ära. Filmi sobis Richard aga nagu valatult ning käis nädal aega võtetel Saaremaal ja Tallinnas. Rotil tuli apteeker Melchiori kojas üle põranda sibada ja end kapi alla ning surnu habemesse peita.

„Richard on rohkem selline ühe-kahe duubli rott,” ütles Arula. Raskused tekkisid, kui grimeerija rotile pulstunud ning räpase välimuse andis, sest näitlemise asemel asus loom end hoopis pesema. „Räpase linnaroti roll talle ei istunud,” ütles Arula.

Filmis osalevad ka Ranna rantšo kitsed, lambad ja haned. Filmi produtsent on Paslepa presidendi suveresidentsi omanik Armin Karu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments