Ranna Rantšo perenaine Ande Arula kandideerib riigikokku Keskerakonna nimekirjas

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ande Arule. Foto Urmas Lauri

Keskerakonna Pärnumaa nimekirjas kandideerib riigikokku Lääneranna valla asuva Ranna Rantšo perenaine, loomakaitseaktivist Ande Arula.

Lääneranna vallas Uue-Ankru talu üles ehitanud Ande Arula sõnul on loomade päästmisest saanud tema elutöö ja Arula sõnul leidis ta just Keskerakonnas oma mõtetele toetuse.

„Iga aasta raputab Eestit mõni loomapiinamise lugu, samal ajal on loomapidamine väikefarmides selgelt ülereguleeritud. Usun, et enda teadmiste ja kogemustega suudan Riigikogus maailma ja loomade elu paremaks muuta,” ütles Ande Arula.

Oma kandideerimisotsuse põhjendamiseks salvestas Ande Arula ka isikliku pöördumise, mis on tänaseks saanud rohkem kui 31 tuhat vaatamist.

Keskerakonna nimekirjas kandideerib Pärnumaal 9 inimest, esikolmikus on Andrei Korobeinik, Marko Šorin ja Enn Eesmaa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tooohh
1 aasta tagasi

Iga üks jäägu oma liistude juurde.

Rahvuslane
1 aasta tagasi

Inimesed lähevad edasi ekrega!
Loomad võivad edasi olla keskis või toetada sotse, vahet pole 🙂

parem
1 aasta tagasi

siis juba loomakaitse seltsi

selle
1 aasta tagasi

pärast pole vaja küll kandideerida ja riigikogu mainet solkima minna, sinna vajatakse pikaajalise juhtimiskogemusega põhimõttekindlaid eestimeelseid inimesi , see aeg on ammu möödas kui kloune, reisile sinuga, leidasid, kaardimoore ja muid kollase pressi esiletõstetuid sinna valitsev klikk käetõstmiseks ja kummitempliks omale toiduahelaks sokutas.

Lääne Elu
1 aasta tagasi

Vastupidi ei saa aru nendest inimestest kes EKRE poolt hääletavad.

Mida veel
1 aasta tagasi
Reply to  Lääne Elu

mis sellel ekrel siis nii häda on? Neil on vähemalt plaan. Pealegi pole nad jõudnud võimul väga ollagi, et midagi muuta saaks. Mäletate ju küll, et see väike aeg mis oldi oli ainult üks pasarahe tõrjumine, muud midagi. Selle aja riigikogu infotunde vaadates on tõemeeli häbi, kas sellised inimesed seal ongi päriselt, üks näitab fakki, teised norivad niisama, selmet oleks võinud lasta näidata, kas suudavad midagi teha paremaks, koostööd proovinud, aga ei, kus sellega, võimule vaja ju pääseda tagasi ja kaka oli ju nii pettunud, et jürka ta pikalt saatis tookord.

noo
1 aasta tagasi
Reply to  Mida veel

ootoot, mis plaan EKREL on? Võimule saada? Ja edasi? See on kõige rõvedam ja populistlikum partei terves Eestis, kelle ainus soov on soe koht poti ümber. Reaalselt see seltskond riigi juhtimisega hakkama ei saa. Ja nii kaua, kuni suurem osa valijatest hääletab mõne muu ERAKONNA (mitte partei) poolt ja Eesti Vabariigis säilib koolikohustus, on sellel seltskonnal vähe lootust peaministri kohale.

Pss misasja
1 aasta tagasi
Reply to  noo

“kelle ainus soov on soe koht poti ümber” Rumalus! Vaevalt see sinu lemmikpartei ideede pärast valitseda tahab, ikka potile lähemale tahavad. Nii nad kõik, mitte üksainus

eeldaks
1 aasta tagasi

et toompeal ikka inimese eest ennem seistakse, aga kahjuks ajab seal igaüks oma asja ja kesikuid ei usalda üldse, sest üritavad meil okupatsiooni igavikustada

Kalle.
1 aasta tagasi

Kus kohast see aeg võtta loomade kõrvalt, et riigikogus istuma hakata? Loomade jaoks peab ju olemas olema 24/7

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  Kalle.

Võib-olla on see väga tubli inimene oma võimete viimasel piiril et sellise suure muudatuse ette võtab? Ta on isegi uskumatult palju teinud!!! Miks mitte siis nüüd füüsiliselt kergemat tööd tegema hakata? Hääletaksin kindlasti kahe käega tema poolt kui oleksin Pärnumaa valija!

Mida veel
1 aasta tagasi

Miks keskeerakonna poolt hääletada jääb arusaamatuks ja veel kahe käega!?

oh jah
1 aasta tagasi

Mida…see inimene valetab nii palju..ja hoidge jumal sellise riigikogulase eest.

Ande Arula
1 aasta tagasi
Reply to  oh jah

Oh jah võtab jälle sõna!!! Võib olla teed ka virisemise asemel midagi kasulikku…valega tuled valega lähed. Kurb et inimesed isegi oma nimega ei julge kommenteerida!!

Ande Arula
1 aasta tagasi

Äitähh armas inimene, see, et kandideerin, ei tähenda ju kohe riigikogus istumist. Lihtsalt ei taha, et loomad maalt kaovad, et noortel pole enam varsti maal tööpraktikat (malev)
Et sõbralikkus, empaatija kaastundlikus ja heasoovlikus oleks igas inimeses ikka olemas. Aga oma kogemuste põhjal on mul mida jagada….