Silvia Urgas: kui riigil pole murede jaoks aega

Silvia Urgas. Foto: Arvo Tarmula

Silvia Urgas. Foto: Arvo Tarmula

Esmaspäeval lisandus Eestis 211 koroonapositiivset. Lätis hakkas eelmisel nädalal kehtima eriolukord.

Eesti inimesed ja äripidajad said uued käitumisjuhised. Kuigi tänapäeval on raske leida midagi, milles kõik on ühel meelel, on vääramatu fakt, et koroona tõttu on maksejõuetuks muutunud mitmed ettevõtted, eeskätt turismi- ja meelelahutusvaldkonnas. Kui inimesed enam piirangute või üldise hirmu tõttu restoranis, teatris ja riidepoes ei käi, süveneb ettevõtjate häda veelgi. Seega igatseb nii tavatarbija kui ka ärimees selgeid juhiseid, eelistatult paaripäevase etteteatamisega.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tiiu
3 aastat tagasi

Veel üks kiunuja väljas, mõtleks, ta ei saa riidepoodi ega restorani. Mõtleks parem kuidas koroona eest hoida ennast ja teisi.

Covid
3 aastat tagasi
Reply to  Tiiu

Koroona on tappev viirus,Tiiu .Püsi kodus!

jamps
3 aastat tagasi

ega riik pole ettevõtja. kui kodanik peab olema vastutustundlik peaks olema ka ettevõtja ning pole vaja oodata mingit müstilist … talutamist. ja see ülearune turismi areng oli ilvese suguste ässitajate vene sanktsioonide tagajärg ning nüüd on lihtsalt korrektsiooni perood. varsti selle teenindusvaldkonna püsti pidamiseks tuleb ettevõtja jälle ukrainat või filipiini küsima .. riik süüdi, et tema ei saa äri teha. seda äri pole vaja kui tööjõudu ei suuda osta.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  jamps

Väga lühinägelik lähenemine asjale, peaksite rohkem tudeerima riigi toimimist, raha EI tule seinast ja laenuga kaua ei ela kuigi Martin- poiss arvab teisiti!

tegevusalad
3 aastat tagasi
Reply to  juss

ja vajadused tuleb ümber vaadata, sisuliselt on sõjaaeg praegu maailmas ja see mis oli ,ei tule enam iial tagasi