2

Risti-Virtsu maanteel sai jalakäija viga

16. novembril kell 17.07 toimus liiklusõnnetus Läänemaal Lääne-Nigula vallas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maantee 10. kilomeetril, Koluvere lähistel, kus Risti suunalisel sõidurajal viibinud tumedates riietes ilma helkurita 76-aastane naine sai löögi Risti suunas liikunud 69-aastase mehe juhitud sõiduauto Hyundai I20 paremalt küljepeeglilt. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kaieken
Kaieken

Helkurid on peaaegu Igas poes, pole vaja väga haiget saada või hoidku veel hullemast.

Kodanik
Kodanik

Seal liigub neid helkurita tumedas riides tegelasi tihti.

wpDiscuz