Rahvastepalli võistlustel olid parimad Uuemõisa ja Haapsalu algkooli lapsed

Rahvastepalli parimad tüdrukud. Foto: Kadri Kaljuvere

Läänemaa koolispordi liidu meistrivõistlused rahvastepallis 4.-5. klassidele võitsid Haapsalu linna algkooli ja Uuemõisa algkooli võistkonnad, kes pääsesid edasi regiooni finaalturniirile, mis tänavu toimub Kuressaares.

Rahvastepalli võistlusel Wiedemanni spordihoones osales kuus tüdrukute ja seitse poiste võistkonda. Arvukas osalemine tegi võistluse korraldamise natuke keeruliseks. Kuid organisaatorid peakohtunik Kadri Kaljuvere juhtimisel said edukalt hakkama ja mängiti mitmel väljakul korraga. Mängiti alagruppides, mille parimad pääsesid kohamängudele medalite peale mängima.

Tüdrukute arvestuses võitis Uuemõisa algkool, kes alistas kõik vastased. Teiseks tuli Noarootsi põhikool (õp. Silver Schönberg) ja kolmandaks eelmises aasta meister Oru kool (õp. Renno Silde).

Uuemõisa tüdrukute võistkonna koosseis: Elisabeth Kovtun, Siie Grete Klemmer, Kaisa Tiitsma, Kreete Tiitsma, Grete-Liis Tuur, Birgita Teppan, Meribel Kaljo ja Anna- Britt Aser. Õpetaja Kaja Ladva.

Poiste turniiril saatis edu Haapsalu linna algkooli kahte võistkonda. Mõlemad võitsid oma alagrupid, poolfinaalid ja kohtusid esikohale. Napilt parem geimidega 2:1 oli esindusvõistkond. Kolmandaks tuli Uuemõisa algkool (õp. Kaja Ladva).

Haapsalu linna algkooli I võistkonna koosseis: Kerdo Kingissepp, Kaspar Järvi, Marten Alvin Keldrima, Drevon Küttim, Olle Palu, Sander Rüütle, Andri Rüü, Targo Prikmann Õpetaja Ulrika Tülp.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments