Reno Mark lõi esiliigas kaks suurepärast väravat

Reno Mark on just mängu 82 minutil löönud iluväravast tabloole 3:0. Foto: Svetlana Tšižova
Reno Mark on just mängu 82 minutil löönud iluväravast tabloole 3:0. Foto: Svetlana Tšižova

Nädalavahetusel olid jalgpalliplatsil mitmed meie maakonna jalgpallurid, kes teevad kaasa Eesti kõrgemates liigades.

Eesti naiste meistrivõistlustel võitleb hõbemedalite eest Saku Sporting. Naiskonna põhikoosseisu tipuründaja, Taeblas jalgpalliga alustanud Ulrika Tülp viimases mängus oma naiskonda võiduni kahjuks ei aidanud. Sporting alistus koduväljakul 1:2 Tallinna JK Kalev naiskonnale. Hetkel on naiste meistrivõistlustel seis väga intrigeeriv. Kui Tallinna FC Flora on meistritiitli juba kindlustanud, siis nädalavahetuse kaotusega lasid Saku jalgpallurid pealinna kalevlased endast vaid ühe punkti kaugusele.

Haapslau linna algkoolis kehalise kasvatuse õpetajan töötav Ulrika Tülp kuulub ka Eesti naiste jalgpallikoondisse ja on sellel hooajal Eesti naiste meistrivõitslustel löönud üheksa väravat.

Eesti meeste esiliigas teevad kaasa samuti paljud Läänemaa jalgpallurid. Vändra JK Vapruse meeskonnas alustasid taas algkoosseisus Taeblas alustanud Aare Avila ja Lihulas jalgpallitreeningule läinud Andro Aavik.

Üliolulise kohtumise pidas Vändra meeskond Pärnu jalgpalliklubiga. Tabeliseis esiliigas on ülikeeruline mõlema meeksonna jaoks. Nimelt langeb esiliigast tulevaks hooajaks välja tabeli kaks viimast meeskonda.

Just selle peale käis ka kahe Pärnu maakonna võistkonna kohtumine. Vändral tuli kodusel kunstmurustaadionil kahjuks 1:4 alla vanduda. Meie mehed tegid kaasa kogu kohtumise. Pärnu Jalgpalliklubi kindlustas tabeli kaheksandat kohta, Vändra JK Vaprus aga jätkab punases tsoonis üheksandana.

Seevastu on esiliiga liider Pärnu JK Vaprus meeskond. Esiliiga liiderklubis teevad juba mitmendat aastat edukalt kaasa kolm Lihulas jalgpalliga alustanud jalgpallurit. Kõik kolm Virgo Vallik, Reno Mark ja Rocco Mõtt tegid kaasa üliolulises võidumängus Tartu JK Tammeka U21 meeskonna üle.

Meie kolmik saadeti platsile mängu viimaseks veerandtunniks, kui JK Vapruse edu oli 2:0.  Mehed näitasid taas otsusekindlust ja head mängu. Neist Reno Mark pani kogu Rannastaadioni rõkkama. Ta sai platsil olla vaevalt ühe minuti, kui lõi otse õhust esimese puutega vasaku jalaga tõelise iluvärava.

Ja see ei olnud veel kõik. Mängu kolmandal üleminutil mängis ta üks-üks olukorras kindlalt hea tehnika üle vastaste kaitsja ja lõi taas vasaku jalaga teise ilusa värava.

Pärnu JK Vaprus sai tabelisse ülivajalikud kolm punkti ja jätkab uueks hooajaks Premium liiga kursil

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments