Läänemaa aasta isa konkurssile tuli seitse kandidaati

Ülo ja Milvi Loorens on üles kasvatanud neli poega. Foto: Urmas Lauri
Möödunud aastal valiti aasta isaks Ülo Loorens. Foto: Urmas Lauri

Sellel aastal esitati Läänemaa aasta isa konkursile seitse kandidaati, kelle seast valib sihtasutus Läänemaa 5. novembril välja Läänemaa aasta isa 2020.

„Kõik esitatud kandidaadid on väga tublid ja eeskujulikud isad, nii et tõenäoliselt tuleb komisjonil raske valik,” ütles sihtasutuse koordinaator Ege Tatarmäe.

Kandidaate laekus nii Vormsi ja Lääne-Nigula vallast kui ka Haapsalu linnast. Enim kandidaate esitati Lääne-Nigula vallast. Eelmisel aastal laekus 11 kandidaati, üle-eelmisel viis.

Varem valis Läänemaa aasta isa Lääne maavalitsus, alates üle-eelmisest aastast teeb seda sihtasutus Läänemaa. Mullu pälvis aasta isa tiitli Linnamäel elav Ülo Loorens. Enne teda on tiitli pälvinud Kalle Orumaa, Toomas Räli, Tiit Seiton, Hannes Smitt, Andres Paju ja Maanus Jõevee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Külastaja
3 aastat tagasi

Covid on aasta isa, parim seemendaja ja lapsi nagu Vändtast saelaudu.

jaa
3 aastat tagasi

tehke veel fotodega autahvel ka nagu vene ajal, kus peal parimatest parimad

Aasta Bussijuht
3 aastat tagasi

Teistes riikides ma sellist asja pole kuulnud……kujutate ette, et Saksamaal või Inglismaal kuulutatakse välja Aasta isa?………

aegunud
3 aastat tagasi

no tõesti, tuleb kokku komisjon ja tõsimeeli hakkab arutama,kes neist on parim isa.See on ju puhas nagu vene keeles öeldakse pokazuhha

Küll
3 aastat tagasi

tüütab see kohustuslikus korras “aasta isa, aasta ema, aasta tegu, aasta öpetaja, aasta mentor, aasta näitleja, aasta film, aasta kodu, aasta, aasta… jne. jne”. Täielik propaganda. Aitab juba inimeste mönitamisest.

Aasta Koer
3 aastat tagasi

ah või pürivad…. aga Aasta Poiss ja Aasta Tüdruk? …ja Aasta Vanaisa ja Aasta Vanaema??….. kas Võrdõigusvolinik peaks hakkama osade inimgruppide diskrimineerimise vastu võitlema?
Kus te nüüd olete, sallivad võrdõiguslased?