Lääne Elu paberleht neljapäeval, 29. oktoobril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Nõva lapsevanemad kaebasid kooli sulgemise kohtusse

Kolm Nõva kooli lapsevanemat kaebas Tallinna halduskohtusse Lääne-Nigula vallavolikogu otsuse, millega suletakse tulevast sügisest 7., 8. ja 9. klass.

Urmas Sukles: poliitikast minnakse ära, jalad ees

Eile keskpäeval vaatas Haapsalu linnapea Urmas Sukles kella ja ütles „Ahaa!” – 27 aastat tagasi samal ajal ütles ta Läänemaa haigla peaarsti asetäitjana, et tunneb end halvasti, ja hakkas linnapeaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mõtlen, et
3 aastat tagasi

Mitu last muidu seal kolmandas astmes õpib? Arusaadav, et ka üks laps on oluline, aga mõistlikkuse piirid on ka olemas. Vald saaks kindlasti osutada abi transpordiga Noarootsi koolis käijatele

mina ...
3 aastat tagasi
Reply to  mõtlen, et

oma last kohe kindlasti Noarootsi kooli ei paneks, esiteks 35 km kooliteed praeguse 2 km asemel, teiseks olematu teehooldus talvel, mis muudab selle tee ohtlikuks, kolmandaks pole kuuldused Noarootsi kooli kohta just julgustavad, neljandaks käin ise tööl Tallinna suunal (nagu enamik Nõva inimesi) ja logistiliselt läheks see väga keeruliseks, ma ainult ei saa aru kuidas on vald nii lühinägelik, praegu kolib maale palju noori peresid, tehku midagi reaalselt selleks, et nad siia ka jääksid – päriselt.

vastuolu nagu
3 aastat tagasi
Reply to  mina ...

kolib nii palju noori peresid maale ja koolis õpilasi ei ole? Kuidas nii?
Muna või kana? Kool pandi kinni ja õpilasi jäi vähemaks. Või õpilasi jäi väheseks ja kool pandi kinni?

kohustuslik
3 aastat tagasi

Ja kolmanda astme sulgemisele järgneb peagi kooli sulgemine.Kuigi koolijuht ja vald üritavad näidata,et lapsevanemad on Nõval jubedad tülinorijad,siis tegelikult tahetakse ikka,et lastel oleks korralik koht kus õppida ja praegult koolis ja selle ümber toimuv ei ole kindlasti normaalne.See lammutustöö mis valla ja direktori poolt kooli suhtes toimub on lihtsalt õudne.

To kohustuslik
3 aastat tagasi
Reply to  kohustuslik

Mis sõna on PRAEGULT? Sa peaksid ise kooli minema!

Kohustuslik
3 aastat tagasi
Reply to  To kohustuslik

Muud ei leidnud midagi,mille kallal vinguda vä?

Tundmatu
3 aastat tagasi

Oi, teadagi neid kohtusse kaebajaid. Need ju need samad tülinorjad seal iga teemaga

Kerstin
3 aastat tagasi

vallavanem tilgutab niivägasõltumatule ajalehele infot Nõva teemadel?