Teadlased uurivad koroonaviiruse mõju Matsalu rahvuspargile

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Põgari-Sassi rannaniit Matsalu rahvuspargis. Foto: Urmas Lauri
Põgari-Sassi rannaniit Matsalu rahvuspargis. Foto: Urmas Lauri

Keskkonnaamet ja maaülikooli teadlased ootavad inimesi vastama Matsalu rahvuspargi teemalisele veebiküsitlusele.

Kevadise eriolukorra ajal kasvas kaitsealade külastamine. „Uurime, kas ja kuidas on koroonaviiruse levik Matsalu rahvuspargi toimimisele mõjunud,” ütles maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi nooremteadur Siiri Külm.

Matsalu on rahvusvahelise tähtsusega märgala ja osa üleeuroopalisest Natura 2000 võrgustikust. „Matsalu rahvuspargi kaitsekorraldus on olnud ka paljude teiste riikide kaitsealadele eeskujuks,” tõdes keskkonnaameti looduskaitse osakonna nõunik Kaja Lotman. „On väga oluline, et Matsalu elanikud ja huvilised saaksid piirkonna looduskaitse korralduses kaasa rääkida.”

Küsitlus asub aadressil, selle täitmisele kulub umbes kümme minutit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
palun
palun

Jagage partidele maske ka!

järgmisena
järgmisena

uurige kuidas marsil kurgid kasvavad

wpDiscuz