Läänemaad saab avastada kaardirakenduse abil

Lääne Elu

info@le.ee

Sihtasutuse Läänemaa lõi kaardirakenduse, mis tutvustab Läänemaad – selle abil saab tutvuda erinevate vaatamisvääruste ja teekondadega, mida Läänemaal külastada.

Kaardilt leiab nii pühapaiku, militaarobjekte, majutuskohti, spordirajatisi ja palju muud.

Kaardirakendus on mõeldud eelkõige mobiiliga kasutamiseks, sest kaardi kasutajad on üldjuhul parajasti liikumas. „Kaardirakendust, mis on eelkõige mugav mobiilis kasutada, on Läänemaa juba ammu vajanud. Meie maakond pakub väga palju elamusi, kuid vaja on ka üldpilti objektidest, võimalustest, teekondadest, mida www.laanerada.ee nüüdseks erinevates seadmetes pakub. Tulevikus on see Läänemaa mobiilirakenduse osa, mis võimaldab kõik vajaliku info ühest kohast saada,” ütles sihtasutuse Läänemaa juhataja Anu Kikas.

www.laanerada.ee on hetkel eestikeelne ja selle on välja töötanud ning seda haldab Sihtasutus Läänemaa. Rakendust täiendatakse objektide ja teekondadega pidevalt ning tulevikus on plaan rakendus luua ka inglise keeles.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
3 aastat tagasi

Kuugli pildid on vähemalt 15 aastat vanad!

Meelis Malk
3 aastat tagasi

Kahjuks pean tõdema, et ei saa ikka kogu Läänemaad avastada. Kas siis Kasari jõest allapoole ei olegi Läänemaa ???? On ikka küll ja tegelikult peaks ka liskas sellele osale olema Hiiumaa kaetud ja mõningane osa Raplamaast. Ma oleksin väga õnnelik, kui ikka kogu Läänemaa oleks kaetud, ehk siis kokkuvõttes pealkiri on eksitav. Õige oleks ” Praegust Läänemaad saab avastada kaardirakenduse abil, töötame kogu Läänemaa kajastamise nimel”. PS. Saatsin ka oma arvamuse rakenduse tööse rakendajale ja kuna lootus sureb viimasena, siis peale järgmisi valimisi võib kõik muutuda. Aga kaardirakendus on hea ja vajab toetamist.

Krahvinna
3 aastat tagasi
Reply to  Meelis Malk

Hanila ja Lihula võiksid Lääne maakonda tagasi tulla. Ega sellel Lääneranna kolhoosil pikka pidu pole.