Rahvapõllumees 2020 tiitlile kandideerib kaks Läänemaa talunikku

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Muuluka farmi omanik Viktoria Gošovski unistab Eesti maakarja uurimiskeskmusest. Foto: Urmas Lauri
Muuluka farmi omanik Viktoria Gošovski unistab Eesti maakarja uurimiskeskmusest. Foto: Urmas Lauri

Maalehe veebis saavad kõik valida Rahvapõllumehe, hääletades oma lemmiku poolt.
12 kandidaadi seas on kaks tublit Läänemaa naist: Karin Tiit ja Viktoria Gošovski.

„Tammejuure mahetalu peretütar Karin Tiit pälvis omatoodetud kanepiõliga parima mahetoote tiitli ja ekspordib nüüd kanepitooteid ka välismaale,” kirjutab Maaleht.
Karin Tiit on ühtlasi ka Läänemaa OTTi asutaja ja eestvedaja.

„77pealise maatõugu piimakarjaga on Viktoria Gošovski tõusnud Eesti­maal suurimaks maatõu aretajaks, kaitstes missioonitundeliselt kohalikku põlistõugu,” märgib Maaleht.
Gošovskist sai läänlane aga alles hiljuti, kui Muuluka farm võttis kasutusele aastaid tühjana seisnud Piirsalu lauda ja üle 300 ha maad kümneks aastaks rendile.

Hääletada saab siin.

Veebihääletusel kõige enam hääli saanud põllumees pälvib rahvapõllumehe tiitli ja võitja kuulutatakse välja aasta põllumehe konverentsil. Hääle saab anda kuni 25. oktoobri õhtuni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Aasta Koer
3 aastat tagasi

Kas Aasta põllumehest on veel vähe, et vaja Rahvapõllumeest!? – siis peaks ju Rahva Koer ka valitama! ..jne Rahva Ema, Rahva Isa, Rahva Õpetaja…….