Karin Tiit on Eesti ökoriigi aasta aatenaine

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Tammejuure Mahetalu juhatuse liige Karin Tiit. Foto: Urmas Lauri
Tammejuure Mahetalu noorperenanine Karin Tiit. Foto: Urmas Lauri

Ökoriik Eesti võrgustik valis aasta aatenaiseks 2019 Karin Tiidu Tammejuure mahetalust.

“Juba aastaid on Karin Tiit väsimatult ja missooniga juhtinud ja innustanud Läänemaa OTTi (otse tootjalt tarbijale) võrgustikku. Algselt pisikesest mõttest on saanud aktiivne kogukond, kes pakub läänlastele kohalikku, mahedat toitu ja mõnusat kogukonnatunnet,” kirjutab Ökoriik Eesti oma FB-lehel.

“Karin Tiit on aastaid südame ja missiooniga ning järjekindlalt tegutsedes meie väikesest Läänemaa OTTist teinud aktiivse ja rõõmsa kogukonna, kes varustab läänemaalasi mahetoiduga,” ütles rohelise mõtteviisi pooldaja Rea Raus.

Igal neljapäeval on Haapsalu turul taluturg, ülejäänud päevadel on avatud OTTi talupood.

Ökoriik Eesti on ökoloogilisele maailmavaatele toetuv kogukond, mille eesmärk on ökoriigi huvide esindamine. Kogukond eisab selle eest, et Eestist saaks ökoriik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Aasta Koer
3 aastat tagasi

Just-just, seda ma mõtlesingi, et midagi nagu oleks puudu…õige- s.o. Aasta Aatenaine!…… aga nüüd on vaja ju ka Aasta Aatemeest, muidu on Pakosta teil kohe kallal.