Vormsi ettevõtjad nõuavad paremat laevaühendust

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Ormsö tuli esmaspäeval tagasi liinile. Arvo Tarmula

Vormsi ettevõtjad saatsid sel reedel majandusminister Taavi Aasale pöördumise, milles sedastatakse, et parvlaevaühenduse korraldus on niivõrd vilets, et takistab elu toimimist saarel.

Vormsi ettevõtjad teevad ministrile üksikasjalikud etteheited: hõre graafik, õnnemäng teemal „kas koju saab või ei” ja vedaja Kihnu Veeteede meeskonna ebaviisakas käitumine. Ettevõtjad pole rahul, et parvlaeva ummistavad metsaveokid. Samuti pole laevapileteid müüvat veebilehte mugav kasutada.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
metsamees
3 aastat tagasi

Kas Vormsis metsamajandamine ei olegi ettevõttlus? ja kõiges on kohe esmalt süüdi metsaveokid.

Henry
3 aastat tagasi
Reply to  metsamees

Aga siis tulebki nii öelda, et valda ja ministeeriumi huvitabki ainult ühe ettevõtlusliigi toimimine, milleks on metsamajandamine. Kõik teised vaadaku, kuidas saavad.

vormsilane
3 aastat tagasi

Mina ütlen küll vaid kiitvaid sõnu praamimeeskonna kohta: viisakad, vastutulelikud, abistavad. Ja neli korda päevas praam – see pole hõre. Probleem on muus, mille ettevõtjad ka oma kirjas välja tõid.