Kohus ei võtnud Ukraina tööliste teemalist kaebust menetlusse

Lääne Elu

info@le.ee

Nopri talumeierei. Foto: Nopri talu

Nopri talumeierei. Foto: Nopri talu

Kohus ei võtnud menetlusse OÜ Hobulased omaniku Priit Ojamaa kaebust politsei ja piirivalveameti (PPA) otsusele saata riigist välja ukrainlased, kes Eestisse saabudes ei pidanud kinni kahenädalasest karantiininõudest, kirjutas Õhtuleht.

Juuli lõpus erilennukiga Ukrainast toodud tööliste puhul leidsid terviseamet ja politsei 46 isolatsioonireegli rikkumist.

Lõuna-Eesti ettevõtete Nopri Talumeierei, Juhani puukool ja Hobulased kohtuteega liitus otsuse vaidlustamiseks ka puitehitisi tootev MTÜ Loreta.

Nopri Talumeierei peremees Tiit Niilo ütles, et tema kohtuotsust edasi ei kaeba.

Eesti põllumajandus-kaubanduskoda talusid ei esinda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ülespuhutud
3 aastat tagasi

põhiline, et saaks olemasolevat valitsust kritiseerida, võimult kõrvaldatud parempoolsed annavad eesti ärastatud ajakirjanduse kaudu tuld igal juhtumil

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  ülespuhutud

vbl vasakpoolsed ikka!?

Käkre
3 aastat tagasi

Ega ukrainlased minagi hullu ju ei teinud. Kodus elektritööde tegemine ja metsas seenel käimine on ju normaalsed tegevused ja eestlased teevad ju ka seda.
Võõramaalaste vastu tuleb olla sallivam. Nad rikastavad meie ühkonda. Kui nii ägedalt nendega läbi käia, siis tuleks kogu eesti rahvad reeglite rikkumise eest välja saata, et asi aus oleks.

Vale ettekujutus
3 aastat tagasi
Reply to  Käkre

Üheski riigis pole suvalistel karjakutel lubatud elektritöid teha.

Agu
3 aastat tagasi

Igas kommentaariumis on olemas oma provokaator, kes naudib seda, et teda vihatakse. Väga kahju on, et üks selline on ka siia ilmunud. Selliseid peab ignoreerima, siis on lootust, et kaovad minema, kuna keegi ta “vaimukustele” enam ei reageeri. Üksi itsitada oma rumaluse üle väsitab lõpuks ära.

Agu
3 aastat tagasi

Väga õige! Hakkavad siin oma hulluses veel politseid kohtusse andma, mida järgmiseks. Rikuti seadust, aga lähevad veel kohtusse kaebama. Vähe said karistada, et nii julged on.

Ko & Roona
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

Kohtusse esitasid kaebusse tööandjad, mitte ukrainlased.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Ko & Roona

Kes Ukrainlastest kirjutas? Lugege uuesti!