Galerii: rannavõrkpalli parim segapaar on taas Heliko ja Priit Nukki

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Segapaaride turniir kulges Paralepa rannas tasavägises konkurentsis. Foto: Enn Kerge
Segapaaride turniir kulges Paralepa rannas tasavägises konkurentsis. Foto: Enn Kerge

Teisipäeval peeti Paralepas rannavõrkpalliturniir segapaaridele. Võidu võtsid Heliko ja Priit Nukki.

“Võitsid Heliko ja Priit Nukki, nad kordasid mullust esikohta,” ütles turniiri korraldanud Enn Kerge.

Võit tuli Nukkidele väga tasavägiste mängudega. Alagrupiturniiri lõpetasid Heliko ja Priit Nukki võrdselt Kärolis Kungla ja Meelis Nukkiga. “Punktide arv oli mõlemal paaril sama, aga pisut parem geimpunktide suhe andis Nukkidele esikoha,” tõdes Kerge.

Poolfinaalis said Nukkid vastaseks väga tugeva paari Ana Laura Kaasik – Janno Soon. Mängiti kaks geimi, lõpptulemus 1:1. “Finaali viis Nukkid jälle parem geimpunktide suhe,” nentis Kerge.

Teine finalist oli Kerge sõnul üllataslikult Karina Kungla ja Marko Olenko. “Alagrupis jäid nad teiseks, aga tugevalt esinesid nad poolfinaalis Meelis Nukki ja Kärolis Kungla vasttu. Mäng lõppes 1:1, kuid Kunglal ja Olenkol oli üks geimpunkt rohkem, mis tagaski neile finaalikoha,” selgitas Kerge.

Finaalis mängisid Heliko ja Priit Nukki ning Karina Kungla ja Marko Olenko. Nukkid võitsid napilt, geimid 1:1, aga tänu pisut paremale geimpunktide suhtele (+2 – esimese võitsid 21:12, teise kaotasid 14:21) võtsid võidu Nukkid ja kordasid mullust esikohta.

Kolmanda koha mängus alistasid Ana Laura Kaasik ja Janno Soon 2:0 Meelis Nukkit ja Kärolis Kunglat.

Fotod: Enn Kerge

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments