0

Politsei otsib liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Reedel, 17. juulil kella 12.25 paiku sõitis Lembitu tänav 6 asuva maja juures parkivale sõiduautole Ford otsa halli värvi universaalkerega sõiduauto Mercedes-Benz. Pärast õnnetust lahkus Mercedez-Benz sündmuskohalt.

Politsei palub abi halli värvi universaalkerega Mercedes-Benzi asukoha ja selle juhi tuvastamisel. Sõiduki tagaosa sai õnnetuse tagajärjel kahjustada.

Palume kõigil, kes nägid 17. juulil juhtunud õnnetust pealt või kel on infot Mercedes-Benzi asukoha või selle juhi kohta, võtta politseiga ühendust politsei infotelefonil 612 3000 või kirjutada aadressil andrus.kleeman@politsei.ee.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz