Lääne Elu paberleht laupäeval, 1. augustil

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu tänavate suurremont tõrjub jalgratturid liiklusest

Haapsalu rattateede olukord on segane – need algavad eikuskilt ja lõpevad eikuskil, suurematel teedel, kus rattaradu ei ole, on sõitmine ohtlik.

Mia ja Heino Topp – 70 aastat koos ilma ühegi riiuta

Õpetajatest abielupaar Mia ja Heino Topp tähistasid sel nädalal Haapsalus 70. pulma-aastapäeva.

Uperpallid Ernst Enno ainetel ehk muinasjutt kadunud kodust

Saueaugu teatritalu uus suvelavastus „Kadunud kodu” uperpallitab elegantselt ajas ja ruumis ning eri tekstide vahel. 150 aastat sekundiga siia- või sinnapoole ei ole mingi probleem. „Kadunud kodu” on sündinud Enno tekstide ainetel, aga mitte ainult.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
20 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mart
3 aastat tagasi

Kaameraid on Haapsalu linnas igal nurgal, aga meie tavakodanikud ju ei tea, kuhu kaamera pilk ulatub.

Linde
3 aastat tagasi
Reply to  Mart

Kaameraid linnas on, aga enamasti need ei tööta. Kord oli mul vaja, et poliis vaataks kaamera salvestust ja aitaks varast leida. Tuli aga välja, et on küll silt “videovalve”, aga tegelikkuses on kaamera mulaaž, sest raha ei jätku. See oli küll ca 5 aastat tagasi, loodan, et nüüd ikka kõik toimib ja kurjameid saab salvestitelt leida. See silt küll praegugi alles…Avalikus ruumis võiks ikka kaamerad olla, loomulikult ei tohi inimeste elupaiku jälgida.

linnakodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Mart

Keskerakondlasest volikogu esimees karilaid on ühtlasi riigikogu õiguskomisjoni esimees ja küllap nüüd Moor keskerakondlasena on selle juhtumi järgselt ka Karilaiu õiguskaitse all ning see juhtum lihtsalt vaikitakse maha. On selge, et Moor rikkus seadust, aga miks Karilaid vaikib?

Kodanik
3 aastat tagasi

Äärmiselt häbiväärne lugu kui see õige on. Salasilm teeb luuret. Mis tähtsaid töid Tiit linnavalitsuses teeb. Ilmselt on palju head teinud ja tähtsaid otsuseid teinud kodanikele. Aidanud vanureid, lapsi, loomi jne.

realitichow
3 aastat tagasi

kogu haapsalu on jälgimise all, linnakaamerad , maantee kaamerad,erakaamerad tänavatel ja asutuste turvakaamerad sees ja väljas

suur vahe
3 aastat tagasi
Reply to  realitichow

Muideks need kaamerad on seaduslikud ja tihtipeale ka vajalikud. Praegune jutt käib aja ebaseaduslikust jälitamisest või siis kasvõi piilumisest.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  suur vahe

Muideks enamus nendest kaameratest on paigaldatud vale rakursiga, mis tähendabki, et ebaseaduslikud! Kodanik Moor on jah seadust rikkunud, kuid naabrid teadsid kaameratest ka varemalt, põhjus ikkagi kassi jõhker tapmine ja avalikustamine!

Rein
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Ilmselt teadsid kaameratest, kuna need on eelduslikult ikkagi visuaalselt ära tuntavad, aga see, et naaber oma kaameratega ka neid jälgis, tuli ju nüüd alles välja.

Y2K
3 aastat tagasi

See on huvitav kaasus. Linnavolinik tegeleb naabrite ebaseadusliku jälgimisega. Küll Valner tõttab appi ja teeb korjanduse.

Erx
3 aastat tagasi

Üsna üleolev suhtumine linnavoliniku poolt. Võim vist pähe löönud, et piire ei tunne.

linnakodanik
3 aastat tagasi

Vaat selline tegu vajaks juba tõsisemalt uurimist? Kus nüüd on meie õiguskaitse organid? Selline mees tuleks kiiremas korras linnavolikogust tagasi kutsuda. Mis selles volikogus üleüldse toimub? Vast alles Lepp sai karistuse kaela, nüüd siis Moor ja eks neid ole vist teisigi.

USS
3 aastat tagasi

Tekib küsimus, kuidas vastava valdkonna juhina ei tea inimene selle valdkonna seadusandlust ja ei järgi sellest kinnipidamist. Mis toimub?! Milline eeskuju volikogu liikme poolt linnarahvale …

täpp
3 aastat tagasi
Reply to  USS

Ilmselt ei ole ta haritud ja on väheste teadmistega.

Just
3 aastat tagasi
Reply to  täpp

Steroidide pikaajaline järelmõju

Margus
3 aastat tagasi
Reply to  USS

Selle venna jaoks kehtib ainult üks õigus ja see on tugevama õigus. See oli ka põhjus, miks ta eelmisest turvafilmast kinga sai. Kui võim pähe lööb siis hakkavadki sellised asjad juhtuma

Matemaatik
3 aastat tagasi

Paliveres ka ühe kortermaja elanikud jälgivad kaameratega rahvast. Kas see on lubatud?

Majaomanik
3 aastat tagasi

Üle Eesti tuntud kassitapja nimi on nüüd kõigile trada.!

Nuhk
3 aastat tagasi
Reply to  Majaomanik

See oli ennemgi teada ju 🙂

Covid
3 aastat tagasi

Tiit ,mis toimub?