Kassi tapmine tõi kaasa kriminaalmenetluse

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu politsei otsustas, et kass Miki võikal tapmisel on kuriteotunnused ja kassi peremehe suhtes tuleb alustada kriminaalmenetlust.

Haapsalu politseijaoskond sattus inimeste suure pahameele alla, kui teatas sel nädalal, et kassi uputamine ja haamriga pähetagumine ei ole piisavalt julm tegu selleks, et alustada kassi surmanud mehe suhtes kriminaalmenetlust. Reede õhtuks kogunes politseijaoskonna Facebooki lehele üles 300 vihase kommentaari.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
26 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Täpselt
3 aastat tagasi

Kallid naabrid! Olge valvsad ei tea kelle hoovidesse või akendesse on järgmisena kaamerad suunatud. Kas selline tegevus, nagu teiste järgi nuhkimine on ikka lubatud?

Nuhk
3 aastat tagasi
Reply to  Täpselt

Karistusseadustik liigitab sellise teo igal juhul kuritegude alla!

Teet
3 aastat tagasi

Imelik, et salapärasel kombel kaovad selle artikli juurest “heanaaberlikke suhteid” soovinud naabri suunal tehtud kommentaarid kuhugi … Ju siis on midagi varjata/häbeneda … tülgastav

Kodanik
3 aastat tagasi

See “eeskujulik” naaber võiks ise peeglisse vaadata – teada-tuntud kassipüüdja ja nende peale täpsuslaskja seal Räägu tänaval. Häbi peaks olema sellisel inimesel nüüd loomade eest seisjana esineda! Vastik hakkab lihtsalt. Selle solgi, mis ta oma naabrimehe kaela valas … selle sisse võib ta kergesti ise uppuda!

Läänekas
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Loodame, et linna volikogus on ka mõni väheke normaalsem säilunud.

To Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Ja mis solgi ta siis kaela valas? VK tappis julmalt oma kassi, mitte tema naaber. Kõik on tõestatud ja kes seda õigustab, on ise samasuguseks julmuseks võimeline. Vaata ise peeglisse ja häbene seda, mida sealt näed vastu vaatamas.

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  To Kodanik

Lugupeetud To Kodanik! Polegi õigustanud seda tegu, absoluutselt mitte! Eks igal oinal ole oma mihklipäev … Aga solgipange minge otsige linna pealt – eks nii mõnigi teab tagamaid.

Meeli
3 aastat tagasi

Kindlasti tuleb sellist imest karistada!Mida sellist tegi kiisu,et ta tuli niimoodi hukata?

Postimees
3 aastat tagasi

Naist võin haamriga tappa, aga kassi ei või???

K.S
3 aastat tagasi
Reply to  Postimees

Vastupidi, siiani oli niimoodi et oma naise tutistamise eest viidi vangitorni kõdunema ja algatati krim. asi aga oma kassi haamriga surnuks tagumine oli politsei silmis mittejulm tegevus, millele ei järgnenud mingeid tagajärgi…Tore, et politsei sai ka lõpuks aru mis siin karistamist tegelikult väärt on…

Postimees
3 aastat tagasi

Tere hommikut kõik see Läänemaa rahvas
Mis kuradi jura selle kassiga on????
Oli ta emane või isane?

Noeitea
3 aastat tagasi
Reply to  Postimees

Kaasajal pole sugu enam kombekas mainida. Tapeti julmalt lihtsalt tema

ei saa mitte vaiki olla
3 aastat tagasi

Uskuge, te ei taha selle loo tagamaad teada. Aga kuulete lähitulevikus kindlasti. Kassiga juhtunu on kahetsusväärne ja tundub õiglane, et sellele järgneb hukkamõist. Veelgi räpasem on selle juhtumi juures naabri tegevus.

nõuanne
3 aastat tagasi

väike nõuanne lääne elule – minge teke nüüd selle kassitapjaga intervju saaks ükskord selgust mis tegelikult toimus. Ilmselt oli see kassitapu teema vaid pinnavirvendus sellest mis toimus.

urms
3 aastat tagasi
Reply to  nõuanne

tõsi ta on jah ega keegi pole ju kuriteo toimepanijaga intervjud teinud ootaks pikki silmi selle osapoole avalikustamist 🙂 tahaks ikka mõlema poole argumentatsioone kuulda

endine töökaaslane
3 aastat tagasi

Teades loo avalikustanud tiit moori tausta siis oleks aeg juba inimeseks saada ja enda peretülid ise lahendada mitte enda pettumust läbi kassitapmise loo naabrite peal välja elada. Kui selle mehe sigadusi avalikustama hakata siis läheks jumala päike ennem looja. Aga eks igal oinal ole oma mihklipäev

Teet
3 aastat tagasi

Tore, et lõpuks hakkavad selle loo tegelikud tagamaad ka päevavalgele tulema.

Mati Põdra
3 aastat tagasi

Ühesõnaga – teie arvates ei tohi suur siga ja kaabakas teatada pealtnähtud kuriteost?

ei saa mitte vaiki olla
3 aastat tagasi
Reply to  Mati Põdra

Tohib ja peab, kuigi kaabakad seda tavaliselt ei tee. Kuid miks hoida teavet 3 kuud tagataskus ja tulla sellega siis nii dramaatiliselt välja, kaunistades stoorit õõvastavate kirjeldustega, mida ise näinud pole. Tegemist on ju katkega valvekaamera lindistusest, millega jälgitakse ilmselt kõigis ümbruskonna õuedes toimuvat. Viivitamisel peab olema põhjus ja mitte see, mida avaldaja väidab. Või on pavlik morozov taassündinud.

Uimane jõusaalist
3 aastat tagasi

Olen kuulnud, et sellel moor tiidul on olnud erinevaid probleeme… Kurb, et see kõik nii läks.

Ene
3 aastat tagasi

Aga on ju jõle, ebainimlik tegu. Nüüd tuleb vastutada ka.