See teatris tuleb katusekontsert

Ansambli Horn Company liikmed Priit Sarv (vasakul) ja See teatri juht Roman Sultangirejev möödunud aasta See teatri katusel. Foto: Malle-Liisa Raigla
Ansambli Horn Company liikmed Priit Sarv (vasakul) ja Roman Sultangirejev harjutasid eile õhtul See teatri katusel. Malle-Liisa Raigla

Reedel ja laupäeval on See teatris katusekontsert, kus esinejad astuvad üles teatrimaja katusel ning publik kuulab neid õuealal.

Peamiselt esinevad kontserdil Haapsalust pärit pundid, ainsa külalisena astub laupäeva õhtul viimase esinejana üles Eesti tuntuim bluusimees Andres Roots.

Reedese kontsertpäeva lõpetab See teatri eestvedaja Roman Sultangirejevi bänd Horn Company. Sultangirejev rääkis, et ansambel alustas 1980. aastate lõpus ning pole koos käinud üle seitsme aasta.

Sultangirejev lubas, et valju muusikaga kontserti oodata ei ole – võimendusi kasutavad nad võimalikult vähe ja kell 23 on kontsert läbi.

Vihma kaitseks paneb Sultangirejev püsti telgi, kuid väga halva ilma korral toimub kontsert teatrimajas sees, kuid see on alles viimane võimalus. „See on hoopis teine feeling,” ütles Sultangirejev.

Kontserdi põhirõhk on akustilistel instrumentidel, kuid kõigile ansamblitele on antud vabad käed.

Ürituse sissepääsuks on vabaannetus.

 

Kava

Reede 24. juuli

19 Madis Saareväli

20 Üllatus bänd

21 Horn Company

Laupäev 25. juuli

18.30 Kenny

19 Projekt X

20 Meigas

21 Andres Roots

Mõlemal päeval avatakse väravad kell 18

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments