0

Praamiga sõitis möödunud nädalal rekordarv reisijaid

Avatar

BNS

Parvlaev Leiger Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri
Möödunud nädalal sõitis Hiiumaa praamiga 28 444 reisijat. Foto: Urmas Lauri

Eelmine nädal oli mandri ja suursaarte vahelisele parvlaeva ettevõttele TS Laevad rekordiline, teenindati selle aasta rekordarv reisijaid.

TS Laevade juhatuse liikme ja teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla sõnul teenindati perioodil 13.–19. juuli Rohuküla-Heltermaa liinil 28 444 reisijat ja viidi üle 11 165 sõidukit, mida oli vastavalt 1 protsendi ja 3 protsendi rohkem kui möödunud aasta samal nädalal.

„Virtsu-Kuivastu liinil teenindati samal perioodil 62 449 reisijat ja veeti üle 25 962 sõidukit. 19. juuli oli nii Hiiumaa kui ka Saaremaa/Muhu liinil selle aasta reisijate arvu osas rekordpäevaks,” ütles Metsla pressiteates.

Virtsu-Kuivastu liinil teenindas TS Laevad pühapäeval 12 844 reisijat ja Rohuküla-Heltermaa liinil 5444 reisijat. „Kahe liini käesoleva aasta sõidukite arvu uus rekord on reedest, 17. juulist, mil viisime üle 6784 sõidukit,” lisas ta.

Virtsu-Kuivastu liinil sõitsid parvlaevad Tõll ja Piret, järjekordade vähendamisel aitas lisareisidega kaasa Regula. Rohuküla-Heltermaa liinil vedasid reisijaid ja sõidukeid üle parvlaevad Tiiu ja Leiger.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz