Lääne-Nigula jäi rehvitehase asjus eitavale seisukohale

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus peab täna langetama keerulise otsuse, kas lubada vanasse väetiselattu rehvitöötlemise ettevõte või mitte. Arvo Tarmula

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus ei luba vanasse väetiselattu rehvitöötlemise ettevõtet. Arvo Tarmula

Lääne-Nigula vallavalitsus jättis muutmata varasema seisukoha, et Kadarpiku külla rehvide purustamise tehase rajamine ei ole mõistlik.

„Arutasime veel kord läbi, aga ei hakanud seisukohta muutma,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. Lääne-Nigula vallavalitsus pole kindel, kas tehase rajamise plaan on tõsiseltvõetav, teiseks on rehvid keskkonnaohtlikud, kui neid lihtsalt suures koguses ladustada ja purustamisest asja ei saa.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jätk
3 aastat tagasi

Kas Lasnamäe läheduses polnud mõni aeg tagasi mitte nii,et üks rehve täis agaar vms.süttis,ning linnaelanikud pidid suuremat saastet taluma seetõttu.

Metsa all vedelev rehv
3 aastat tagasi

Huvitav, et kuidas saab ettevõtlust nii lihtsalt piirata? Ei taha ja ei luba. Pigem tuleks siis alustada sellest, et rehve võib olla korraga nii või naa palju.

Väga
3 aastat tagasi

tubli otsus. Jöudu edaspidiseks.

anonüümne
3 aastat tagasi

Peale selle kord sügisel õhtul hiljem tehti seal töökoja ees metalltünnis tuld, uks oli lahti, töötajad või mitte, noored sellised koos,häälekalt.– kõhedavõitu tunne jäi .

uskmatu toomas
3 aastat tagasi

Andke riigikassast raha aga need kes seda raha kassasse koguvad mingu kõik kukele st.tehku oma tootmine kuskile kaugele !
Kuid seal kaugel on ka kellegi õu !
“Lääne-Nigula vallavalitsus pole kindel, kas tehase rajamise plaan on tõsiseltvõetav, teiseks on rehvid keskkonnaohtlikud, kui neid lihtsalt suures koguses ladustada ja purustamisest asja ei saa”????
Uurige siis mis kus ja kuidas aga lihtsam on võtta kätte ja ARVATA – nii kui nii asja ei saa !

juss
3 aastat tagasi
Reply to  uskmatu toomas

Kas sa kloun Tartus lennuväljal rehvikuhja oled näinud?

Tänan, vv!!!!
3 aastat tagasi

kohalik