Kalamees leidis jahilt merre kukkunud kapteni surnukeha

Nädala eest puksiiris PPA alus Kessu merehätta sattunud paadi Haapsallu. Malle-Liisa Raigla

Neljapäeva õhtul leidis kalamees Vormsi põhjaküljelt rannikualalt 9. juulil purjelaeva pardalt vette kukkunud 32-aastase mehe surnukeha.

„Eile õhtul veidi enne kella 21 leidis Diby poolsaarelt Vormsi suunas sõitnud kalamees kalda lähedalt veest surnukeha. Politseinikud tegid kindlaks, et tegemist on möödunud nädala neljapäeval purjelaevalt vette kukkunud ja kadunuks jäänud 32-aastase mehega ning tema surnukeha saadeti surma põhjuse selgitamiseks lahangule,” ütles Haapsalu piirkonnapolitseinik Kiur Klippberg.

Möödunud nädala jooksul otsisid vette kukkunud ja kadunuks jäänud meest nii politseinikud kui ka vabatahtlikud. Otsiti nii merel kui ka rannikualal. Rannikuala kammisid vabatahtlikud ja politseinikud nädala jooksul läbi Ramsi poolsaarest kuni Dirhamini. PPA laevastik kontrollis merel sama ala ning lisaks ka Osmussaare ümbrust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments