Lääne-Nigula vallavanem kohtub peaministriga

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Mikk Lõhmus. Foto: Eduard Laur
Mikk Lõhmus. Foto: Eduard Laur

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus kohtub homme peaminister Jüri Ratasega.

Lõhmus ütles, et kohtutakse Skype’i teel, kohtumine kestab 20 minutit. „Eks see selline viisakuse pärast asi ole, aga hea, et tunneb huvi,” ütles Lõhmus. Jutuajamine toimub ilmselt Kullamaa osavallamajas, sest samal ajal tähistatakse Kullamaal helilooja Rudolf Tobiase 147. sünniaastapäeva, kus Lõhmus viibib.

Esialgu pidi Lõhmus Ratasega kohtuma teisipäeval, aga jutuajamine lükkus edasi.

6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Haapsalust
2 aastat tagasi

Sõbrad erakonnakaaslased kohtuvad, mis seal imelikku.

Nimi on ka vaba
2 aastat tagasi

LE on jubedalt alla käinud Karnau ajal. See pole enam ajaleht, vaid Lääne-Nigula pressiosakond. Vallas toimub ainult Lõhmusele meeldivad asjad . Ajakirjanikulaadsed. olete kuulnud, et vallas on ka probleeme, mõnes kohas lausa kontroll sees?

Hellat
2 aastat tagasi

Mis see sinu asi on?

Hellat
2 aastat tagasi
Reply to  Hellat

Igal pool mujalgi on samasuguseid probleeme probleeme

mõlemale
2 aastat tagasi

20 minutit ümmargust juttu ja kuulsust küll.

muidugi
2 aastat tagasi
Reply to  mõlemale

peavad rääkima, sest mõlemad on Savisaare õpilased- jututeemat peaks jätkuma ja kuna Läänemaal on ainult üks tõsine keskerakondlane Karilaid, siis on vaja tagalat kindlustada, valimised on kohe – kohe ukse ees, mis siis imelikku, kui peaminister püüab erakonna haaret laiendada ja kutsub ustavad jüngrid uuesti vestlusringi.