6

Lääne-Nigula vallavanem kohtub peaministriga

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Mikk Lõhmus. Foto: Eduard Laur
Mikk Lõhmus. Foto: Eduard Laur

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus kohtub homme peaminister Jüri Ratasega.

Lõhmus ütles, et kohtutakse Skype’i teel, kohtumine kestab 20 minutit. „Eks see selline viisakuse pärast asi ole, aga hea, et tunneb huvi,” ütles Lõhmus. Jutuajamine toimub ilmselt Kullamaa osavallamajas, sest samal ajal tähistatakse Kullamaal helilooja Rudolf Tobiase 147. sünniaastapäeva, kus Lõhmus viibib.

Esialgu pidi Lõhmus Ratasega kohtuma teisipäeval, aga jutuajamine lükkus edasi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Haapsalust
Haapsalust

Sõbrad erakonnakaaslased kohtuvad, mis seal imelikku.

Nimi on ka vaba
Nimi on ka vaba

LE on jubedalt alla käinud Karnau ajal. See pole enam ajaleht, vaid Lääne-Nigula pressiosakond. Vallas toimub ainult Lõhmusele meeldivad asjad . Ajakirjanikulaadsed. olete kuulnud, et vallas on ka probleeme, mõnes kohas lausa kontroll sees?

Hellat
Hellat

Mis see sinu asi on?

Hellat
Hellat

Igal pool mujalgi on samasuguseid probleeme probleeme

mõlemale
mõlemale

20 minutit ümmargust juttu ja kuulsust küll.

muidugi
muidugi

peavad rääkima, sest mõlemad on Savisaare õpilased- jututeemat peaks jätkuma ja kuna Läänemaal on ainult üks tõsine keskerakondlane Karilaid, siis on vaja tagalat kindlustada, valimised on kohe – kohe ukse ees, mis siis imelikku, kui peaminister püüab erakonna haaret laiendada ja kutsub ustavad jüngrid uuesti vestlusringi.

wpDiscuz