Kaitseliitlased valvasid tuhandeid tunde

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Naiskodukaitsja Küllike Sinisalu valvas eile Läänema haigla kiirabi sissepääsu, et keegi testimata sisse ei tungiks. Malle-Liisa Raigla

caption id="attachment_298756" align="alignnone" width="2000"] Naiskodukaitsja Küllike Sinisalu oli neist naiskodukaitsjatest, kes valvas Läänema haigla kiirabi sissepääsu. Foto Malle-Liisa Raigla[/caption]

Läänemaa kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad olid eriolukorra ajal abiks nii politseile, kui ka terviseameti palvel mobiilses testimispunktis ja Läänemaa haigla juures.

„Valvati kokku 3341 tundi,” ütles kaitseliidu Lääne maleva pealik Meelis Pernits. Ta lisas, et kõige rohkem valvetunde tegid kaitseliitlased Virtsu ja Heltermaa sadamas. Pernitsa sõnul käis eriolukorra ajal valves kokku üle saja kaitseliitlase ja naiskodukaitsja – 72 PPAga sadamates, 30 naiskodukaitsjat terviseamet palvel mobiilses testmispunktis ja Läänemaa haiglas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
K.l.
3 aastat tagasi

Kellel neid kloune vaja, mingu parem tööle.

Liitlane
3 aastat tagasi

Jah ja tasu oli ka korralik,100 euri vahetus.

praktik
3 aastat tagasi
Reply to  Liitlane

Hea seegi.