Vast renoveeritud spaa seisab tühjalt

Laine müügijuht Krista Hein (vasakul), juht Irene Väli ja spaajuht Airi Nurk ootavad külastajaid vast valminud spaasse, kuhu koroonaviiruse tõttu pole inimesed veel tohtinud minna. Foto Malle-Liisa Raigla

Aprilli alguses valmis spaahotellis Laine raviosakond, kuhu puhkajad pole eriolukorra tõttu pääsenud.

Möödunud sajandi kaheksakümnendatel aastatel hotellitubadeks ehitatud ruumid said mõne kuuga – jaanuarist aprillini – täiesti uue ilme. Laine spaa juht Irene Väli rääkis, et ravikorrusel olnud ruumid olidki jäänud maja ehituse ajast samasuguseks. Algul hotellitubadeks plaanitud ruumides hakkas spaa ühel hetkel pakkuma raviteenuseid. „Aga aeg läheb edasi, inimesed ootavad üha enam, et keskkond oleks hubane,” põhjendas Väli renoveerimise ette võtmist.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Erx
3 aastat tagasi

Fra Mare maksuvõlad ja suure osa töötajate koondamine Haapsalule head ei tähenda.

pamp
3 aastat tagasi

Igatahes need pildil kaks parempoolset on kindlad Laine hukule viijad. Siin pole kahtlustki. Kohalik klient on sinna ammu tee unustanud kõrge hinna ja olematu teeninduse tõttu. Ka välismaised on parema tee leidmas.
Las istuvad seal veel mõne omakeskis.

juula
3 aastat tagasi

kas LV leningradi aktsioon turiste tuua jääb sel aastal ära

jah
3 aastat tagasi

Nii saab see ka jääma ütles Peetrus

linlane
3 aastat tagasi

Lainel paistab optimismi olema, mis on hea. Samas aga HEAL vaakub kehvade majandusnäitajate toel. Oskab keegi seletada, milles HEAL-i langustseletada? Veel möödunud aastal HEAL-i üks omanikest säras Vene turistidega, kes aga tõid kaasa märkimisväärse kahjumi ja nüüd takka pihta siis loomuliku järjena koondamislaine.

Täpselt
3 aastat tagasi
Reply to  linlane

Kes sooviks puhata kohas, kus pole tehtud korralikku remonti. Soovisin tähistada seal sünnipäeva ja käisin eelnevalt söömas. Ämblikuvõrgud laes ja kõik suht räpane, teenindus olematu. Kohvi ei saanudki, kuna baaridaam suhtles telefonis ja ma ei soovinud oodata, kuni ta kõne lõpetab. Küsisin ka hinnapakkumist restorani juhatajalt, aga vist väga valel päeval. Tuli nina vingus, nägu mossis ja tuju paha.

Õnne Ämblik
3 aastat tagasi
Reply to  Täpselt

Narr, ütleks sinu jutu peale Joosep Toots.Kas sa pole kuulnud, et vanasti pandi haavadele ja eriti halvasti paranevatele haavadele ämblikuvõrku peale. Targad naised seal Laines- hea kui ravimid omastkäest võtta.

Lonni
3 aastat tagasi

Kas sõna “vast valminud”ei peaks olema mitte “vastvalminud”? Sõnal “vast” on ju minu arvates hoopiski teine tähendus,või mis,Malle-Liisa Raigla?

väljavõte e-keelenõust
3 aastat tagasi
Reply to  Lonni

vast: äsja, nüüdsama, alles. Vast valminud maja. Vast valitud juhatus. On see vast nali!

Pääsuke
3 aastat tagasi

Edu- küll inimesed hakkavad varsti jälle tulema! Ja mitte ainult Lainesse, vaid ka teistesse hotellidesse. Elu läheb edasi ning Haapsalu on ilus linn,kuhu tasub tulla.

memm
3 aastat tagasi
Reply to  Pääsuke

Peab hindu uurima,ehk läheks ka pensionil olev inimene suvi alles ees.Haapsalus pole teadaolevalt ka koroonat ,nii, et õhk on puhas nagu mere ääres olema peabki