Varas viis pesunöörilt pesu

Nädala jooksul registreeriti Haapsalu politseijaoskonnas üheksa väärtegu, millest kaks olid vargused.

„Näiteks saime sel nädalavahetusel teate juhtumist, kus Lääne-Nigula vallas varastati elumaja hoovist pesunööril kuivanud pesu. Antud sündmuse asjaolud on selgitamisel,” ütles Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmits.

29. aprillil sai politsei teate, et Kullamaal kahjustas sõiduauto Nissan bussipaviljoni ja lahkus seejärel sündmuskohalt. Juhtunu asjaolude selgitamiseks alustas politsei väärteomenetlust.

Läinud nädalal anti Läänemaal politseile 14 korral teada eriolukorra reeglite rikkumise kahtlusest. „On arusaadav, et üha ilusamad ilmad kutsuvad õue. Ilusat ilma tulebki nautida, aga palun seda teha eriolukorra reegleid silmas pidades ja suuremaid seltskondi vältides. Tänan inimesi, kes suhtuvad olukorda mõistvalt. Ka politseinikud selgitavad 2+2 reegli rikkumist märgates inimestele piirangutest kinnipidamise jätkuvat olulisust ning vajadust,” ütles Palmits.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments