Läänemaale lisandus veel üks koroonahaige

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 1 659 haigust COVID-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse testi, millest 8 ehk 0,5 protsenti osutusid positiivseks.

Rahvastikuregistri andmetele tuginedes lisandus 5 positiivset testi tulemust Harju maakonda (nendest 4 Tallinnasse), 1 Lääne maakonda, 1 Tartu maakonda. Ühe positiivse testi tulemuse saanud isiku elukoht ei ole teada ning on väljaselgitamisel.

Läänemaal on positiivse koroonatesti andnud kuus inimest. Läänemaal on testitud 1019 inimest.

Hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 70 inimest, neist 6 on juhitaval hingamisel. Tänaseks on haiglast koju saadetud 254 inimest, lõpetatud 261 haigusjuhtumit. Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandund. Kokku on koroonaviirus Eestis nõudnud 55 inimese elu.

Eestis on kokku tehtud 57 423 esmast testi, nendest 1 711  ehk 3 protsenti on olnud SARS-CoV-2 viiruse suhtes positiivsed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Puzikov
3 aastat tagasi

hakkab vaikselt looma ….
Rohkem paluks siia Tallinna ja Saaremaa kaadrit. Täna olid ehituspoodide parklad taas kaadrist ja autodest lääpas. See on juba kui Bingo loto, ei tea kes sulle selle “kingituse” tuua võib.