Läänemaa koroonahaige sai nakkuse Soomest

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Terviseameti teatel lisandus laupäeval Läänemaal üks koroonaviirusega nakatunu – 30ndates aastates ehitustööline.

Mees elab Panga külas, naasis Soomest neljapäeval ja tegi reedel testi. Terviseameti meedianõunik Eike Kingsepp ütles Lääne Elule, et mees nakatus Soomes. „Teada on ka nakataja isik. Temaga tegeleb Soome terviseamet,” ütles Kingsepp.

Pärast Soomest naasmist püsis mees korralikult kodus ega liikunud ringi. Tema seisund on stabiilne, haiglaravi pole ta vajanud. „Ta viibib kodusel ravil,” ütles Kingsepp.

Haigestunuga kokku puutunud inimesed on Kingsepa sõnul testitud. Testid on olnud negatiivsed.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik
3 aastat tagasi

Nonii saabus neljp. Reedel kus tegi testi ? Oma kodus ? Reedel tatsas rahulikult ringi autoga sõites Miks saabus Soomest kui töökaaslane / sõber 30 aprill sai POS diagnoosi. Tegelikult Panga küla postitust ei oleks üldse tohtinud olla kuna Sukles ju keelas öelda kus haige on.

Kohalik
3 aastat tagasi
Reply to  Kohalik

Kui saabus neljal ja peab ju andma allkirja et istud kodus karantiinis. Reedel liiklus. Rikkus karantiini reegleid. Või eksin ?

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Kohalik

Mida te taga ajate, sellest ei saa aru!?

Kohalik
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

Olulist miskit. Kuigi reeglid on meil kõigil täitmiseks eriti karantiini ja muud. Miks ei trahvita teadlikult rikkujat ?

Kohalik2
3 aastat tagasi
Reply to  Kohalik

Liikus testi tegema –> Kirjutatud ju, et reedel käis testi tegemas. Autoga kohale, proovid ära anda, ja tagasi koju..

eeee
3 aastat tagasi
Reply to  Kohalik

Miks ei oleks tohtinud Panga küla postitust olla?Kuna Sukles ütles, et ei tohi, siis nii peabki olema?! Elanikud, kes samas külas ja keskuses elavad ei tohi asjast teada, sest Sukles ei luba teatada? Kui minu piirkonnas viirusekandja oleks, siis tahaksin ma ka asjast teada, sest siis oskaks arvestada. Ja kõik teised samuti!! Me elame 21.sajandis mitte kivi all!!

!!!
3 aastat tagasi
Reply to  Kohalik

Pane ennast korra selle inimese olukorda v ükskõik millise teise nakatunud inimese. Jaaa, tagantjärgi oleme kõik kõvad targutajad. Mine sinna Hiina ja lärma seal nendepeale kes selle jama tekitasid.

Kohalik
3 aastat tagasi
Reply to  !!!

Miks peaksin. Ei oleks tulnud üldse Eesti kui teadsin sõber / töökaaslane haige. Vaid soome jäänud. Panna pidu ja kutsuda inimesi vastu sadama. On vastutustundetu ja süüdimatu käitumine.

Küsimus
3 aastat tagasi

Kes parandab ära faktivead paberlehes? Onlines on hea muudatusi teha ja vigasid muudkui parandada, paberlehes see siiski võimalik ei ole!
Kuidas saab Kiis väita, et Tiik levitas koroonaviirusega nakatanu kohta infot sotsiaalmeedias?!Nakatanu kohta ei kirjutatud mitte ainsatki sõna. Grupi lehel oli infona kirjas järgnev tekst:” Panga külas on esimene koroona-juhtum. Nüüd on see aeg, kus peame veel tõsisemalt üksteisest distantsi hoidma, et selle levikut tõkestada. Olgem terved!”

Ajakirjandus tahab asjast vägisi paanikat tekitada! Kokku on kirjutatud artikkel, kus tõde on ainult see, et nakatanu saabus Soomest. Aplaus ajakirjandusele!

Vandaal
3 aastat tagasi

Mopid ja küprokid vaata ennäe ulatavad-soomes viirusele käed!!!

Ahsoo
3 aastat tagasi
Reply to  Vandaal

Töö tegemine on siiski auasi, mitte mõnitamiseks mingi riimijupikesega.

Teadja
3 aastat tagasi
Reply to  Ahsoo

Jah töö on töö. Karma tegi ära tollele isikule . Ei tasu asutustes valetamas käija. Järelpõlv rahulikult vanainimesega koos kel terviseprobleemid. Väga normaalne ilmselt nii Soomes tööl olla.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Teadja

Karma ei puutu asjasse, elavad ja töötavad sealmaal ninapidi koos, mitu matsi kokku aetud, kes teab kustkohast, ühes väikses korteris. Pole ime, kui levib.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Teadja

Kas Teie olete rumal?

Kohalik
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Miks antud tegelane rumal ? Kõik ju õige !

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Vandaal

Nime vahetanud jälle või? Rumal tekst ikka samasugune.