Birgit Kermes: suvevormsilase elu lukus saarel  

Suvevormsilasena olen seitse aastat olnud saarel põhiliselt soojal ajal, teistel kuudel ainult mõnel üksikul nädalavahetusel.

Vormsile karantiini tulime lastega juba 1. märtsil, sest pärast koolivaheaja reisi tundus selline käitumine vastutustundlik. Karantiini eelviimasel päeval algas eriolukord ja järgmisel päeval läksid saared lukku.

Me ei olnud kuidagimoodi valmistunud mõneks ajaks saarele jäämiseks. Õnneks aga postiteenus töötas ja esimese asjana tuli jalas olevate teksade asemele endale dressipüksid tellida. Sümboolne „kestavahetus” tähendas minu jaoks teistsuguse elu algust.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vormsi
3 aastat tagasi

Kermesed polnud ainukesed, kes saarele karantiini tulid. Tuldi ka karantiini ajal, otse Hispaaniast. Kõik istusid ilusasti oma kodudes ja poeski ei käinud. Kui poleks külarahvas rääkinud, poleks teadnudki, et nad üldse saarel on. Miks olete nii tigedad?!

Mnjaa
3 aastat tagasi

Ääretult vastutustundetu oli minna äsja reisilt tulnuna väikesaarele karantiini!
Seekord vedas, et te saarlastele uut viirust reisilt kaasa ei toonud.
Uskumatult isekas, piiratud ja äraspidise mõtlemisega peab ikka inimene olema, et pidada sedasi suvekoju karantiini minemist vastutustundlikuks.

Ja mitte
3 aastat tagasi
Reply to  Mnjaa

ainult Vormsile.Kõik n.ö suvituspiirkonnad olid peale koolivaheaja reise “karantiinis olijaid” täis! Aitäh,Teile “kangelased”!!!!!

Tarkpead
3 aastat tagasi
Reply to  Ja mitte

Targad kommentaatorid – selleks nad oma suvekoju ju läksidki, et ei oleks vaja kellegagi kokku puutuda. Nii ma artiklist välja lugesin. Kusjuures see oli ammu enne eriolukorra kehtestamist. Või on teie ajalehes mingi muu tekst? Lugege uuesti ja mõelge kaasa!

Mõtle ise
3 aastat tagasi
Reply to  Tarkpead

Sõit väikesaarele oligi juba kokkupuude. Inimene suutis ette mõelda 1,75 sammu, aga sellises olukorras peaks oskama oluliselt kaugemale mõelda. Aga kui haigus oleks välja löönud? Ja ta oleks vajanud haiglaravi?