Lukas: massiüritusi suvel ei tule

Itaalia muusika festival. Martin Derljuga

Kultuuriminister Tõnis Lukas kinnitas täna pressikonverentsil, et sellel suvel suure rahvahulgaga kultuuriüritusi ei tule.

Tema sõnul on maikuu kindlasti erinevates formaatides piirangute avanemise aeg. „Mis puudutab kontsete ja etendusi, siis mais ja juunis neid ei toimu, ei avaaladel ega ka sisealadel,” ütles Lukas.

„Kui mais ja juunis suudame selle kurja tõve niimoodi seljatada, et oleme valmis kokkuleppel avanema, ja näitajad seda lubavad, siis võiks olla juulis ja augustis teine režiim väiksemate etenduste ja kontserdide jaoks. Aga seda välistingimustes, siseruumides kultuurihooaeg enne sügist ei alga,” lisas Lukas.

Teatrid ja tõenäoliselt ka kinod saavad Lukase sõnul siseruumides planeerida sügishooaega. „Kindlasti võib aga öelda, et ükskõik, mis otsuse me teeme, siis massiüritused, jäävad sellel suvel ära,” ütles Lukas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
K.S
3 aastat tagasi

tore oleks kui Haapsalus ikka Parbuse ja linnapea sõna maksaks. need mehed juba niisama ila ei aja…Või ikka ajavad???

Lugeja
3 aastat tagasi

Luukas, ära hõiska enne õhtut. Praegu pole enam kindel kas su sõnal suveks enam ka üldse mingit kaalu on. Parem ootame ja vaatame.

ise tehtud hästi tehtud
3 aastat tagasi

Elu igavaim aasta !

Suli
3 aastat tagasi

Lukas istugu kodus kui tahab