Lääne Elu paberleht teisipäeval, 7. aprillil

Lääne Elu

info@le.ee

Vallad üritavad investeeringutega jätkata

Lääne-Nigula, Vormsi ja Lääneranna vallavalitsus otsivad kulude kokku hoidmiseks võimalusi, kuid ei kavatse investeeringuid peatada.

Endise lihakombinaadi juurde tuleb suur vanadekodu

Tallinna ettevõtja Aleksandr Sofronov tahab kunagise ühiselamu Haapsalus ehitada vanadekoduks, kus on ruumi ligi 70 vanurile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Taat
4 aastat tagasi

Coopi tahab suurte inimeste arvuga öelda, et tulge kõik, me ei jäta kedagi ootama nagu Rimis, et mahute ära, ei ole probleemi. Teeme konkurentidele ära, teeme Sportlandi

Taat
4 aastat tagasi

Erinevus tuleb tõenäoliselt sellest, kas arvestati lettide ja riiulitega või mitte. Ehks brutopind on kogu poe pind, mis jagati ühele külastajale ettenähtud suurusega või võeti maha riiulite alla jääv pind, ja arvestati siis netopinna järgi

Oskar
4 aastat tagasi

Kui Parila poe suurust võrrelda Mini Rimiga, siis kuidas moodi need arvud saadud? Kui Parila poes juba 15 inimest on pood puupüsti täis. Aga 37?

Teine Mõte
4 aastat tagasi

Ja Vanalinna toidupoodi korraga 42 inimest???!!! Praeguse kriisi ajal!!!

Teine Mõte
4 aastat tagasi
Reply to  Teine Mõte

vabandust 62 inimest.

Olli Ristilt
4 aastat tagasi

Ei ole võimalik, et Risti A ja O poodi võib korraga siseneda 41??? Palivere on suurem ja sinna tohib vähem inimesi, kus on loogika

Ronja
4 aastat tagasi
Reply to  Olli Ristilt

Ma ei ole nõus küll Haapsalu Konsumis 400 inimesega koos olema. Seal on mõned riiulivahed nii kitsad, et isegi 2 inimest, kes komme ostavad, ei saa kahe meetrist vahet pidada.

Matemaatik
4 aastat tagasi
Reply to  Olli Ristilt

Paliverre ehk mahuks korraga 10, siis ei ole ohtu.
35 inimest ja samas Kastanisse ca.40?

Njahh.

Kastanis
4 aastat tagasi
Reply to  Matemaatik

Kastani poes on riiulite vahed nii kitsad, et mööda üksteisest pole võimalik minna. Kaupluseomanik peaks eriolukorras osa mitteesmatarbekaupa tagumises kaupluseruumis kokku tõmbama, et eespool oleks lahedam Olete proovinud liikuda saiariiulite ja koogileti vahel. Võimatu.

juss
4 aastat tagasi
Reply to  Kastanis

Söö vähem magusat ja liiguta ennast rohkem!