Uuemõisast varastati Volvo

Ööl vastu 16. märtsi varastas 18-aastane mees Uuemõisas ühe maja juurest sõiduauto Volvo, millega tekitati kahju 1500 eurot. Juhtunu suhtes alustati kriminaalmenetlus.

16. märtsil sai politsei teate, et Haapsalus Vee tänaval lõi alkoholi tarvitanud 54-aastane mees oma 67-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Nädala jooksul sai politsei 29 väljakutset, registreeriti 22 väärtegu ja kaheksa kuritegu. Registreeritud väärtegudest suurem osa olid liiklusalased rikkumised – 16 juhtumit.

Seoses eriolukorra välja kuulutamisega olid 13. märtsil suletud kõik PPA teenindussaalid, sealhulgas ka Haapsalu teenindus. Alates tänasest on saalid jälle avatud, et edasilükkamatud taotlused vastu võtta ja dokumente väljastada. Palume inimestel kriitilise vajaduseta teenindussaali mitte tulla ning kasutada iseteenindust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kent ja uimase pundist
4 aastat tagasi

Kui tahan kitse panna kuhu pean minema?

juss
4 aastat tagasi

Helista kitsekasvandusse!

eks
4 aastat tagasi

küsi uimaselt , ta suunab ….