0

Hanila Hundid said Koloneli vindi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Hanila Hundid Koloneli vindiga. Foto: erakogu
Hanila Hundid Koloneli vindiga. Foto: erakogu

Möödunud nädalavahetus oli Lääneranna vallas tegutsevate Kaitseliidu üksustele tegevusterohke – laupäeval toimus Piirsalu lasketiirus Lihula üksikkompanii laskepäev, sai sooritada kaitseliitlasele olulist laskeharjutust“Test 3”, pühapäeval võeti mõõtu Lääne maleva laskevõistlusel “MärtsiRebane”, kirjutas Lihula üksikkompanii pealik Reimo Reimer Lääneranna Teatajas.

“Test 3” sooritusel selgus ka uus Lihula üksikkompanii esilaskuri tiitli kandja, kelleks on Joosep Laev. Seda tiitlit kannab ta kuni üksikkompanii järgmise võistluseni.

8. märtsil korraldas Lihula üksikkompanii Piirsalu lasketiirus Kaitseliidu Lääne maleva laskevõistluse “MärtsiRebane”, kus osales kuus võistkonda. Võistluse kõrget taset näitab ka see, et 24 võistlejast 19 täitsid erinevad laskur- ja kütiklassi normi nõuded: 8 laskur- ja 11 kütiklassi nõude täitjat. “Esikütte on nüüd Kaitseliidus kahe võitleja jagu rohkem,” nentis Reimer.

Individuaalselt oli parim Margo Tärn 273 punktiga Pärnumaa maleva Soontagana malevkonnast, talle järgnesid Lihula üksikkompanii mehed Janek Jants 263 punktiga ja Karel Kelder 255 punktiga.

Võistkondade arvestuses esikoha võitnud Hanila Hundid koosseisus Karel Kelder, Rainis Kukispuu, Patrick Madar ja Janek Jants, said rändauhinna “Koloneli vint”.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz