Minivõrkpalli tüdrukute parim on Oru kool ja poistest Noarootsi kool

Lääne Elu

info@le.ee

Esimese koha said Oru kooli tüdrukud. Renno Silde
Esimese koha said Oru kooli tüdrukud. Renno Silde

Minivõrkpalliturniir korraldatakse 4.-6. klassi õpilastele. Võistlusväljak on väiksem ja võistkonnast on korraga väljakul neli õpilast. Seekordsed Läänemaa koolide võistlused korraldas Ridala põhikool Panga spordihoones, kus oli võimalik mängida korraga kahel väljakul. Mänge juhtisid Ridala põhikooli vilistlased Anna-Kristiina kokvel ja Targo Kokvel.

Tüdrukutest osales võistlustel kolm võistkonda. 25 punkti mängudes said võidu Oru kooli tüdrukud, Ridala jäi teiseks ja Noarootsi kolmandaks.

Oru kooli võistkonnas mängisid Kertu Villakov, Kirke Villakov, Eliise Loorens, Agata Brete Jõpiselg, Kaidi Kleemann, Meribel Laksberg, Akneliina Luur (õp. R. Silde).

Poistest oli kohal viis võistkonda, kus peamine medaliheitlus käis Noarootsi, Oru 1 ja Haapsalu linna algkooli vahel. Nende omavahelised mängud olid heal tasemel ja tasavägised. Mängiti 21 punktini. Kolme 2:0 võiduga ja ühe 1:2 kaotusega võitis poiste turniiri Noarootsi kool. Kahe 3:0 ja ühe 2:1 võiduga ning ühe 1:2 kaotusega tuli teiseks Oru I võistkond. Kolmandaks jäi Haapsalu linna algkool, kes sai kaks 3:0 ja ühe 2:1 võitu ning ühe 0:2 kaotuse. Võitjatele pakkusid konkurentsi veel Ridala ja Oru 2 võistkonnad.

Noarootsi võistkond – Robin Merisalu, Gregor Trave, Kerdo Kärpp, Sander Kaur, Laurits Piir (õp. S. Shönberg).

Pille Raudsepp

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments