2

Galerii: eile õhtul kuulis Haapsalu kultuurimajas Uno Naissoo laule

Laura Põldvere laulis eile õhtul Uno Naissoo laule. Vendo Jugapuu
Laura Põldvere laulis eile õhtul Uno Naissoo laule. Vendo Jugapuu

Eile õhtul esinesid Haapsalu kultuurikeskuses Ivi Rausi ja Laura Põldvere kontserdiga „Aitäh, Uno Naissoo”, kus esitamisele tulid Uno Naissoo lood uues võtmes.

„Publikut oli nagu ikka,” ütles kultuurikeskuse juhataja Gülnar Murumägi. Keskmiselt käib džässiklubi kontserte kuulamas 70–80 inimest.

Järgmisel džässiklubi kontserdil 20. veebruaril esineb ansambel Juhan, kus kuuleb Jaak Sooääre, Riho Sibula, Henno Kelbi ja Andrus Lillepea esituses Juhan Liivi luulet. „Paljud Juhan Liivi luuletused on justkui eile kirjutatud ning sobivad praegust Eesti eluolu iseloomustama,“ ütles Sooäär.

Vendo Jugapuu fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mis
Mis

Haapsalus lahti, et nii väike kuulajate – vaatajate arv. Kas ei armastata muusikat, teatrit, kunsti? Kui Kullamaal Loit Lepalaan midagi analoogset korraldab on ka kuulajad 50- 200 saalis ikka.

Margus Tokko
Margus Tokko

Kas ise käisid kontserdil, et kritiseerima kipud ? Mina naudin kui on publikut piisavalt, mitte külg-külje kõrval nii, et hingamisruumi pole. Lisaks on Haapsalus neid kontserte kuulamas vägagi muusikat hindav ja lugupidav publik. Mitte nii, et käiakse kontsertil ainult siis kui tasuta saab või vaja “naabrile muljet avaldada” !
Pigem vähem aga parem !

wpDiscuz