Piirsalus varastati 2400 euro eest palke

Möödunud nädalal registreeris Haapsalu politsei kolm kuritegu, millest ühel korral oli varastatud Lääne-Nigula vallas Piirsalu lähedal riigimetsast metsamaterjali.

Metsamaterjali vargusega tekitati kahju 2400 eurot. „Näpuotsas ei ole viidav, ikka veoautoga,” ütles Haapsalu piirkonnavanem Indrek Tohter.

Palke veeti Tohtri sõnul vana sõjaväe osa lähedalt, Harjumaa piirilt, kus riigimetsa majandamise keskus parajasti metsa maha võtab.

Tohter lisas, et kui sealkandis näevad inimesed võõraid palke vedavaid sõidukeid, tuleks sellest politseile teada anda.

Kahel korral oli tegemist lähisuhtevägivallaga.  „Oleme väga tänulikud kogukonnale iga võimaliku vihje eest, mis võib anda vihje mõnes peres toimuva vägivalla kohta. Meie eesmärk on kindlasti aidata abivajajat ja seda isegi siis, kui asjaosalised püüavad seda igakülgselt ise varjata. Tihti kannatanud sellistel juhtudel ise ei oska või ei saa abi endale kutsuda ning siinkohal võib abi väljastpoolt kannatanule ollagi viimane võimalus elu muutuseks,” ütles Tohter.

Samuti registreeris politsei möödunud nädalal 36 väärtegu, millest 23 olid liiklusväärteod, milles 11 olid omakorda kiiruse ületamised. „Hoolimata soojadest ilmadest, võivad teeolud vahetuda üsna kiiresti. Seetõttu tuleb just oma sõidustiilis olla ettevaatlik ja tähelepanelik ning arvestada kaasliiklejatega. Sõita ühest punktist teise tuleks nii, et ei sea sellega ohtu teid ennast ega ka teisi kaasliiklejaid,” ütles Tohter.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz