Henrik Priimägi võitis kadettide Euroopa karika etapil kolmanda koha

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Henrik Priimägi. Foto: Juhan Salm
Henrik Priimägi. Foto: Juhan Salm

Laupäeval Soomes Espoos peetud kadettide Euroopa karikavõistluste etapil oli Haapsalu vehkleja Henrik Priimägi parima eestlasena kolmas, teatas vehklemisliit.

Avaringis oli Tallinna Mõõga all võistlev Priimägi parem taanlasest Magnus Brandesest 15:8. 64 parema hulgas alistas ta itaallase Giacomo Petrobelli. 32 hulgas pidi Priimägi paremust tunnistama austerlane Florian Rankl tulemusega 15:11. 16 hulgas oli meie mees parem soomlasest Robert Kykkanenist 15:9. 8 parema hulgas pidi 15:10 Henriku paremust tunnistama Takayuki Yuminaga Jaapanist.

Poolfinaalis tuli Priimäel tunnistada hilisema võitja jaapanlase Hidemasa Sakato paremust torgetega 10:15. Tasuks pronksmedal.

En Garde võistleja Oliver Laasik sai 29., tema klubikaaslane Oskar Pisnenko 73. koha ja Ingemar Germ oli 122.. Kokku startis 163 sportlast.

Neidudest oli En Garde vehklejatest Madli Palk 49., Svetlana Trynova 65., Anneli Proosväli 107., Kleer Jaani 109. ja Sandra Alberg 123. Kokku startis 131 sportlast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mati
4 aastat tagasi

Ja on jätkuvalt Euroopa parim selles sarjas!

Uku
4 aastat tagasi

Tubli poiss,aga miks ta Tallinna môôgas on?