Läänemaa pääses napilt tulesurmadeta

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

src="https://online.le.ee/wp-content/uploads/2019/01/Tulekahju-Mihkli.-Lemmi-Kann2.jpg" alt="" width="898" height="600" /> Majapõleng Haapsalus Mihkli tänaval oli mullu Läänemaal üks tõsisemaid tulekahjusid – päästjad tõid hoonest välja kolm inimest. Foto Lemmi Kann[/caption]

Üle mitme aasta läks Läänemaal aasta sedavõrd õnnelikult, et tuletõrjujad ei pidanud põlenud majadest välja tooma ühtegi hukkunut.

Viimati oli tulesurmadeta aasta Läänemaal 2015. Vahepeal on igal aastal vähemalt üks inimene tules elu jätnud. „Samas ei saa öelda, et Läänemaal nii turvaline oleks,” ütles Läänemaa päästepiirkonna juht Hannes Aasma. „Kohe jaanuaris toodi Haapsalus Mihkli tänaval põlevast majast kolm inimest välja. Ega palju puudunud, et meil oleks olnud seal kolm hukkunut.”

Mihkli tänava tulekahju oli mullu Läänemaal üks tõsisemaid. Kolme inimese päästmise eest teenisid Haapsalu päästjad Jüri Pozarski ja Raini Teral ning Risti päästjad Marko Nikker ja Aivo Liivapalu elupäästja medali.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Prestori Aiku
4 aastat tagasi

Naabri Jüri on ka oma sõna mees javäga tõhus mees ja sain ka tänase pudeli raha ilma krediitita ja nii olengitäna kõige õnnelikum mees .

uskmatu toomas
4 aastat tagasi

Kas Mihkli tänava ja Võnnu tänava tulekahjud on kaks erinevat või on lugupeetud ajakirjaniku proua kirjeldanud ühte tulekahju kahe aadressi all ?

ärni
4 aastat tagasi
Reply to  uskmatu toomas

kajs erinevat ikka