TS Laevad tahab Saaremaa liinile veel ühe parvlaeva osta

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaevad Virtsu sadamas. Foto. Urmas Lauri

Parvlaevad Virtsu sadamas. Foto. Urmas Lauri
su
Tallinna Sadama tütarettevõte TS Laevad ja maanteeamet peavad läbirääkimisi Virtsu-Kuivastu liinile uue parvlaeva soetamiseks, vahendas ERRi uudisteportaal.

Vastavalt 2014. aastal maanteeametiga sõlmitud sõitjateveo avaliku teenindamise lepingule osutab TS Laevad Rohuküla-Heltermaa ja Virtsu-Kuivastu parvlaevaliinidel üleveoteenust kuni 2026. aasta 30. septembrini, teatas Tallinna Sadam börsile.

Sõltuvalt edasiste analüüside ja läbirääkimiste tulemustest on majandus- ja kommunikatsiooniminister seadnud maanteeametile eesmärgiks sõlmida TS Laevadega uue laeva soetamise ja opereerimise tingimuste osas kokkulepe hiljemalt 31. märtsiks.

Täpsemat mõju Tallinna Sadama grupi majandustegevusele on võimalik hinnata pärast kokkuleppe sõlmimist maanteeametiga ning laeva soetamismaksumuse selgumist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments