TS Laevad reisijate arv kasvas mullu 4 protsenti

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Parvlaevad Tõll (vasakult), Piret ja Regula Virtsu sadamas. Foto: TS Laevad
Parvlaevad Tõll (vasakult), Piret ja Regula Virtsu sadamas. Foto: TS Laevad

TS Laevad teenindas eelmisel aastal kokku ligi 2,4 miljonit reisijat ja veidi üle miljoni sõiduki. Aasta jooksul teenindatud reisijate arv kasvas seega 4 ja üleveetud sõidukite arv 5 protsenti.

Lõppenud aasta kasvav statistika näitab TS Laevade juhatuse esimehe Jaak Kaabli sõnul reisijate rahulolu parvlaevateenusega ja Eesti suursaarte jätkuvat populaarsust reisisihtkohana.
“2019. aastal teenindasime Virtsu–Kuivastu liinil 1,77 miljonit reisijat ja 770 000 sõidukit, Rohuküla–Heltermaa liinil 622 000 reisijat ja 277 000 sõidukit. See tähendab, et keskmiselt teenindasime Virtsu–Kuivastu liinil 4860 inimest ja Rohuküla–Heltermaa liinil 1705 inimest päevas ja igal meie reisil oli keskmiselt 114 inimest ja 50 sõidukit,” ütles ta.

“Kogu aasta jooksul tehtud 21 010 reisist väljusid õigeaegselt 98,3 protsenti. Seejuures Virtsu–Kuivastu liinil väljus õigeaegselt 98 protsenti reisidest, Rohuküla–Heltermaa liinil aga 99,2 protsenti reisidest,” ütles Kaabel.

Aasta jooksul jäi kõikidest planeeritud reisidest ilmastikuolude tõttu ära 0,2 protsenti, 99,8 protsenti planeeritud reisidest toimus plaanipäraselt. “Need näitajad iseloomustavad meie pakutavate laevaühenduste kõrget kvaliteeti ja usaldusväärsust,” märkis Kaabel.

Teenindusettevõttena monitoorib TS Laevad klientide rahulolu iga päev soovitusindeksi abil. Võrreldes 2018. aastaga tõusis eelmise aasta lõpuks soovitusindeks 58 protsendilt 65 protsendi.

Möödunud aasta detsembris kasvas teenindatud reisijate arv 4 protsenti 156 475 reisijani ning üle veetud sõidukite arv 5 protsenti 69 162 sõidukini võrreldes eelmise aasta sama kuuga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz