Lääne-Nigula bussipaviljonid saavad sel aastal korda

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Palkidest bussipaviljonide palgid mädanevad ja talad on lahti. Malle-Liisa Raigla

Lääne-Nigula vallas olevad palkidest bussipaviljonid on oma aja ära elanud ja on kohati bussiootajatele ohtlikud, vald lubas paviljonid sel aastal korda teha.

Esmaspäeval Taebla kooli vahetus läheduses, Priguldi bussipeatuses bussi oodanud Ants Kalda ütles, et paviljon on millimeetri pealt kokku kukkumas. „Iga sekund võib lastele pähe kukkuda,” ütles Kalda.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Peatus
4 aastat tagasi

Samuti ei tööta peatustes üles pandud valgustus. kui on pime , siis on pime ja bussijuht ütleb , et riputage rohkem helkureid külge!

bussijuhil tõepoolest raske märgata
4 aastat tagasi
Reply to  Peatus

Need päikeseenergijal laetavad valgustused on väga mõttetud kulutused. Huvitav, mis need ka maksavad? Kui päevad on pikad, saavad need laetud ja põlevad ööselgi, kui bussiliiklust polegi. Pimedal aastaajal on kustunud ja kasu pole.

Jah
4 aastat tagasi

Kas keegi otsustajatest-asjapulkadest on üldse proovinud sellistes bussipaviljonides bussi oodata, eriti pildilgi näha olevas Priguldi peatuses? Seisad seal keset välja, vihma ja tuulega täiesti mõttetu.

kas
4 aastat tagasi

Lääne- Nigula valas ka midagi normaalselt korras on. Tõelise šoki saate , kui sattute Risti bussijaama taha, kus on looduslik välikäimla.Õllesõbrad hüppavad läbisõitvatelt bussidelt maha ja tühjendavad ennast otse laste silme all räämas bussijaama putka taha.

Cvbn
4 aastat tagasi
Reply to  kas

Seal võiks tõesti väli wc olla

noh ja
4 aastat tagasi
Reply to  kas

Iga paviljoni taha käimla? No ei, ei kannata siis bussi sellistes oodata. Miks vallaga küll pahandada, kui inimestel pole elementaarset viisakust. Peaks hakkama tualetikasutamise kursusi korraldama või? Inimesed – olge viisakamad.

Enriko
4 aastat tagasi
Reply to  kas

Nõukogude-aegsete külabussipeatuste taha oli küll välikäimlaid ehitatud. Ega nad korras püsinud aga vajadust nende järele vähemalt ei eitatud.