Hiidlaste ja läänlaste ühismeeskond võitis aastalõputurniiril pronksi

Lääne Elu

info@le.ee

Hiiumaa-Läänemaa jalgpallimeeskond. Foto: Teele Platov
Hiiumaa-Läänemaa jalgpallimeeskond. Foto: Teele Platov

Hiidlaste ja läänlaste ühine U17 jalgpallimeeskond võitis Tallinnas peetud aastalõputurniiril pronksi. Läänlastest olid platsil Cristopher Kull ja Kaspar Kariste.

Tallinna Kalevi spordihoone võõrustas Hiiumaa/Läänemaa jalgpallureid 18. detsembri hommikul, kus omavahel läksid mõõtu võtma U17 eliitliiga II turniiril kaheksa võistkonda.

Kaheksa võistkonnaga alagrupis mängiti kõik kõigiga läbi ning turniiri võitis meie noormeestele alistamatuks jäänud Võru Helios. Võitja kogus seitsme võiduga kokku 21 punkti. Teisele kohale mängisid end Elva noored 16 punktiga, kusjuures Hiiumaa/Läänemaa noormeestega mängiti 1:1 viiki.

4 võitu, 1 viik ja 2 kaotust tõi Hiiumaa/Läänemaa meeskonnale tabelisse 13 punkti ning andis kolmanda koha. Kolmanda koha karika võttis vastu võistkonna kapten Kermo Platov.

Mängijaid juhendas Mario Degtjov ja abiks oli treener Tanel Klee.

Omalt poolt panustasid lisaks kaptenile: Kristjan Ugam, Holger Sepma, Hargo Liiving, Jaanus Sõmer, Indrek Nõulik ja Karl Värva FC Hiiumaa võistkonnast ning Läänemaa JK-st Cristopher Kull ja Kaspar Kariste.

Eesti jalgpalli liidu korraldatud aastalõputurniir on 25. aastat olnud aastat kokkuvõtvaks ürituseks olnud Eesti jalgpalluritele.

Kristi Linkov, Hiiumaa jalgpall

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments